Fulham vs Manchester City – Optakt, bedste Odds og gode tips

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Manchester Cityden kommende søndag møder Fulham. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Manchester City er på udkig efter at overtage førstepladsen i Premier League, efter at have samlet 73 point sammen på deres første 31 kampe. Fulham er 45 point efter i stillingen med 32 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 10 i stillingen.

Fulham kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

For for deres næste Premier League kamp, er Manchester City i enestående målform. I deres seneste 10 ti kampe bankede de i gennemsnit2.9 i netmaskerne. En yderst respektabel total på 29 mål, mens de samtidig indkasserede otte mål. Det sidste giver et snit på 0.8 mål imod pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Fulham har vundet 13 sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden 13 kampe i denne sæson i Premier League. Fulham har ikke holdt rent bur i deres seneste 8 kampe på stribe.

Manchester City kigger på 23 sejre, samt fire uafgjorte såvel som fire nederlag i Premier League. Manchester City præsterede at vinde deres forudgående 7 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fulham v Manchester City.

  • I de seneste 14 Fulham hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod Fulham i de seneste 8 kampe
  • Fulham var i tabte 5 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Fulham i 10 af de seneste 12 hjemmekampe
  • Fulham tabte 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Manchester City har ikke tabt deres seneste 16 kampe
  • Manchester City scorede i 31 af deres seneste 33 kampe
  • Manchester City var i vandt 7 af deres seneste 8 kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål
  • Manchester City vandt 11 af 12 af deres seneste kampe
  • Manchester City var i vandt 10 af deres seneste 12 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål

Form Fulham mod Manchester City

I deres seneste tre kampe formåede Fulham først at banke Everton med 1-3. Herefter nedlagde de også Leeds med 2-1, inden stimen stoppede mod Aston Villa, der vandt en 1-0 sejr. Fulham vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede fem og lukkede syv mål ind.

Manchester City er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Bayern Munich, før de bankede Sheffield United med 3-0. Senest blev Arsenal nedlagt i en 4-1 sejr. Manchester City vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede en uafgjorte og en nederlag af sig. De lukkede fem mål ind og scorede selv 13.

Manchester City vandt ni sejre i deres foregående 15 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 37 mål og lukkede 21 ind. Dette indbragte dem 29 point.

Fulham vs Manchester City – Seneste nyt

Fulham kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Manchester City. Aleksandar Mitrovic får en fridag fra Fulham-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Shane Duffy og Neeskens Kebano er blandt de to spillere, som mangler for Fulham på søndag.

Manchester City ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på søndag møder Fulham. Blandt de fraværende spillere i Manchester City-truppen, er Benjamin Mendy i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Jack Grealish, Ruben Dias og Julian Alvarez, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Craven Cottage.

Fulham mod Manchester City – indbyrdes historik

Manchester City har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 10 indbyrdes opgør mod Fulham i Premier League-regi. I det seneste opgør mellem disse to løb Manchester City med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Manchester City vandt ti af deres seneste ti opgør mod Fulham, og bookmakerne giver odds 1.28 på ny sejr til Manchester City.

Manchester City scorede i deres seneste 25 opgør mod Fulham i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem Fulham og Manchester City. Begge hold var på tavlen tre gange i deres seneste 10 møder.

Fulham mod Manchester City Spiltips

Harry Wilson fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i Premier League for Fulham. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på søndag. Gamblere vil også have et godt øje til Erling Braut Haaland i håb om, at han kan føje til de seks mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Premier League for Manchester City.

Fulham vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Manchester City vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Manchester City præsterede blot at holde rent bur i to af deres seneste 10 udekampe. Fulham formåede at holde rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe på Craven Cottage.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Fulham præsterede et gennemsnit på 0.4 mål, mens Manchester City snittede 2.8 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Fulhams sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af de 10 seneste kampe, som Manchester City spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 3.6mål pr. kamp i denne serie.