Newcastle vs Arsenal – Optakt, bedste Odds og gode tips

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Premier League, når Newcastle tager imod Arsenal på St James’ Park på søndag.

Arsenal nyder udsigten fra toppen af tabellen med 78 point for 34 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Newcastle ligger placeret som nummer 3 i Premier League med 65 point oven på 33 afviklede kampe.

Med tre sejre i træk er Newcastle klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Arsenal, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Newcastle kommer drønende i imponerende målform i de sidste ti kampe, hvori de snittede 2.6 mål pr. kamp med 26 kasser i alt. De indkasserede også 12 mål, eller gennemsnitligt 1.2 pr. opgør. De holdt buret rent i en af de kampe.

Newcastle er noteret for 18 sejre, og har desuden spillet 11 uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i Premier League i denne sæson. Newcastle har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Arsenal kigger på 24 sejre, samt seks uafgjorte såvel som fire nederlag i Premier League. Arsenals seneste 7 kampe bød på over 3.5 mål.

Vores tip

Facts og finurligheder for Newcastle v Arsenal.

  • Newcastle har ikke tabt 32 af 34 af deres seneste hjemmekampe
  • Newcastle var i vandt 8 af deres seneste 9 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Newcastle har i tabte 7 af de seneste 9 kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede
  • Newcastle vandt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • Newcastle scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
  • I de seneste 11 Arsenal kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Arsenal scorede i deres seneste 15 kampe
  • 12 af Arsenal’s seneste 14 kampe havde over 3.5 mål
  • I 9 af de seneste 10 kampe Arsenal har spillet, har begge hold scoret
  • Arsenal har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe

Form Newcastle mod Arsenal

Newcastle er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Tottenham nedlagt 6-1, hvorefter det blev 1-4 mod Everton. Senest måtte også Southampton bøje sig i et 3-1 nederlag. Newcastle havde kikkerten rettet mod at slutte indenfor top seks i denne Premier League sæson. Det kan dog ende med medaljer nu, hvor sæsonafslutningen er nær. Newcastle præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på St James’ Park. De spillede uafgjort en gange og led en nederlag, mens de indkasserede seks og scorede 14 mål.

Arsenal har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Southampton sluttede 3-3, hvorpå et 4-1 nederlag mod Manchester City fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Chelsea blev nedlagt med 3-1. Newcastle havde kikkerten rettet mod at slutte indenfor top seks i denne Premier League sæson. Det kan dog ende med medaljer nu, hvor sæsonafslutningen er nær. Arsenal vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasserede ti mål.

Newcastle opnåede 12 point fra deres foregående ni kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt tre sejre med 14 mål scoret og 11 indkasseret. Arsenal vandt ti sejre i deres foregående 16 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 35 mål og lukkede 24 ind. Dette indbragte dem 33 point.

Newcastle vs Arsenal – Seneste nyt

Newcastle kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Arsenal.

Allan Saint-Maximin, Matt Targett og Emil Krafth er blandt de tre spillere, som mangler for Newcastle på søndag.

Arsenal ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som på søndag møder Newcastle. Blandt de fraværende spillere i Arsenal-truppen, er Gabriel i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Leandro Trossard, Reiss Nelson, Gabriel Jesus og Emile Smith Rowe, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til St James’ Park.

Newcastle mod Arsenal – indbyrdes historik

Arsenal har trukket sig sejrrigt ud af 7 af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Newcastle. Arsenal går ind til kampen mod Newcastle med en 7-1-2 fordel og der er odds 2.60 på, at Arsenal vinder endnu en sejr.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Premier League imellem Newcastle og Arsenal blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i to af de seneste ti kampe mellem Newcastle og Arsenal.

Newcastle mod Arsenal Spiltips

Callum Wilson har syv mål i seks Premier League kampe for Newcastle, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Arsenal. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Gabriel Jesus, der har banket fem mål ind i Premier League.

Newcastle høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led en nederlag i denne serie. Arsenal sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt tre nederlag. Begge hold scorede i fire af de seneste 10 hjemmekampe for Newcastle. Begge scorede også i fem af de seneste 10 udekampe for Arsenal.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Newcastle har et gennemsnit på 0.5 mål i de opgør, har Arsenal et snit på 1.7 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst otte gange. Der var over 2.5 mål i otte af Newcastles foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.6 mål i processen. Der var gevinst på over 2.5 mål i ni af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.5 mål i disse kampe.