Nottingham Forrest mod Southampton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nottingham Forrest tager på hjemmebanen City Ground, Nottingham imod Southampton, der kommer forbi på mandag til et opgør i Premier League.

Nottingham Forrest er placeret som nummer 17 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 30 point til samlingen. Southampton har opnået 24 point, hvilket placerer dem som nummer 20 efter 34 runder.

Nottingham Forrest kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 20 mål. Det er to mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Southampton vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 19 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.9 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Nottingham Forrest har vundet syv sejre, mens de har spillet ni uafgjorte og tabte desuden 18 kampe i denne sæson i Premier League. Nottingham Forrest indkasserede mindst ét mål i deres seneste 13 kampe.

Southampton har indtil videre præsteret seks sejre og seks uafgjorte samt 22 nederlag i Premier League. Southampton lukkede mål ind i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nottingham Forrest v Southampton.

  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i de seneste 13 kampe
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste kampe
  • I 8 af de seneste 10 kampe Nottingham Forrest har spillet, har begge hold scoret
  • Nottingham Forrest scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 6 hjemmekampe Nottingham Forrest har spillet, har begge hold scoret
  • Southampton har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste kampe
  • 11 af Southampton’s seneste 13 udekampe havde under 3.5 mål
  • 4 af Southampton’s seneste 5 udekampe havde under 1.5 mål
  • Southampton var i tabte 4 af deres seneste 5 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Southampton i de seneste 7 kampe

Form Nottingham Forrest mod Southampton

Nottingham Forrest har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Liverpool tabte de 3-2, hvorefter de vandt 3-1 over Brighton. De var tilbage i rendestenen med et 2-1 nederlag mod Brentford. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Nottingham Forrest har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Nottingham Forrest var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens tre sluttede uafgjort og de led to nederlag. De stod selv for otte mål, men indkasserede samtidig ni.

Southampton har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 3-3 mod Arsenal, hvorefter de mod Bournemouth tabte 0-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Newcastle, der vandt 3-1. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Southampton har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Southampton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv fem.

Nottingham Forrest opnåede 14 point for deres seneste ni møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede fire sejre, scorede ni og lukkede 13 mål ind. Southampton noterede sig 11 point efter tre sejre i deres seneste ni kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede ni mål, men indkasserede også ti selv.

Nottingham Forrest vs Southampton – Seneste nyt

Nottingham Forrest kan i værste fald risikere at have hele ni spillere på fraværslisten når de den kommende mandag igen skal i kamp.

Neco Williams, Taiwo Awoniyi, Tyrese Fornah, Jesse Lingard, Jonjo Shelvey, Cheikhou Kouyate, Giulian Biancone, Moussa Niakhate og Omar Richards er blandt de ni spillere, som mangler for Nottingham Forrest den kommende mandag.

Southampton må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele ni har skavanker af varierende art. Ainsley Maitland-Niles, Kyle Walker-Peters og Mohammed Salisu er ikke tilgængelige for Southampton den kommende mandag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Det er navne som Armel Bella-Kotchap, Alex McCarthy, Juan Larios og Valentino Livramento, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til City Ground, Nottingham.

Nottingham Forrest mod Southampton – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Nottingham Forrest med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende mandag. Nottingham Forrest går til kampen mod Southampton med en 1-0-0 statistik for deres seneste en møde. Det giver en sejrs-rate på 100%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Nottingham Forrest mod Southampton Spiltips

Morgan Gibbs-White har været stærk for Nottingham Forrest i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Southampton håber, at Theo Walcott kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

I deres seneste 10 hjemmekampe på City Ground, Nottingham, præsterede Nottingham Forrest at score kampens første kasse seks gange. Gæsterne præsterede noget lignende i tre af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Nottingham Forrests sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.9 mål i disse kampe.