Manchester United vs Wolverhampton – Spilfiduser, Optakt og Odds

Rampelyset er på både Manchester United og Wolverhampton, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på Old Traffordpå lørdag.

Manchester United går ind til runde 36 som nummer 4 i Premier League tabellen med 63 point på kontoen. Med 34 runder bag dem har Wolverhampton samlet 40 point, hvilket giver dem en placering som nummer 13 i stillingen.

Når det kommer til mål, er Manchester United ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne otte gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med fem clean sheets undervejs.

Wolverhampton er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Wolverhampton præsterede fem “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Manchester United har vundet 19 sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i Premier League. Manchester United er på en fantastisk stime af intet mindre end 15 kampe i træk på Old Trafford uden nederlag.

Wolverhampton har indtil videre præsteret 11 sejre og syv uafgjorte samt 17 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester United v Wolverhampton.

  • Manchester United har ikke tabt deres seneste 27 hjemmekampe
  • Manchester United scorede i 24 af deres seneste 25 hjemmekampe
  • Manchester United vandt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester United har i vandt 3 af de seneste 4 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • Manchester United har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Wolverhampton i de seneste 18 udekampe
  • 16 af Wolverhampton’s seneste 18 kampe havde under 3.5 mål
  • Wolverhampton har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste udekampe
  • 7 af Wolverhampton’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål
  • Wolverhampton var i tabte 4 af deres seneste 5 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål

Form Manchester United mod Wolverhampton

Manchester United har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 1-0 sejr over Aston Villa. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-0 til Brighton, siden 1-0 mod West Ham. Manchester United præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Premier League, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede ni i kassen selv, mens de lukkede to mål ind.

Wolverhampton har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Crystal Palace med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 6-0 mod Brighton. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over Aston Villa. Wolverhampton vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede to uafgjorte og fire nederlag af sig. De lukkede 14 mål ind og scorede selv fire.

Manchester United tog 40 point fra deres seneste 17 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet 12 sejre af sig efter 27 mål scoret og syv indkasseret. Manchester United scorede 14 mål og indkasserede selv 27 i deres foregående 18 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til fire sejre og 17 point.

Manchester United vs Wolverhampton – Seneste nyt

Manchester United kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Wolverhampton. Mason Greenwood behøver ikke klæde om, når Manchester United næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Marcel Sabitzer, Donny van de Beek, Lisandro Martinez og Jadon Sancho er blandt de fire spillere, som mangler for Manchester United den kommende lørdag.

Wolverhampton ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på lørdag møder Manchester United.

Boubacar Traore, Pedro Neto og Sasa Kalajdzic bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Wolverhampton, når de drager til Old Trafford.

Manchester United mod Wolverhampton – indbyrdes historik

Wolverhampton har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Manchester United. I det seneste opgør mellem disse to løb Manchester United med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Manchester United plejer at nyde at møde Wolverhampton, med fem sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.40.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Manchester United og Wolverhampton blev der scoret under 1.5 mål. Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Wolverhampton og Manchester United.

Manchester United mod Wolverhampton Spiltips

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks Premier League kampe, håber Manchester United stadig på, at en kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter Wolverhampton deres lid til, at en kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks Premier League kampe.

Manchester United vandt beskedne otte sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte nul kampe. Gæsterne fra Wolverhampton vandt en af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Manchester United sætter næsen op efter at komme på tavlen på lørdag, da Wolverhampton var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til fem clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Manchester United præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Wolverhampton snittede 0.6 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Manchester Uniteds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Wolverhampton spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.