Hillerød Fodbold vs HB Køge – Optakt, bedste Odds og gode tips

Hillerød Fodbold tager på hjemmebanen Hilleroed Stadion imod HB Køge, der kommer forbi på fredag til et opgør i Nordicbet Liga.

Hillerød Fodbold fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på fredag. HB Køge bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Hillerød Fodbold kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

HB Køge har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende fredag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 23 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 2.3 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

Hillerød Fodbold er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til 14 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. Hillerød Fodbold tabte deres foregående 4 opgør.

HB Køge har indtil videre præsteret 11 sejre og fem uafgjorte samt 13 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hillerød Fodbold v HB Køge.

  • 11 af Hillerød Fodbold’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • 11 af Hillerød Fodbold’s seneste 13 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Hillerød Fodbold har i vandt 3 af de seneste 4 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • Hillerød Fodbold scorede i deres seneste 9 hjemmekampe
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • 3 af HB Køge’s seneste 4 udekampe havde over 5.5 mål
  • Der er scoret imod HB Køge i 11 af de seneste 13 udekampe
  • HB Køge scorede i deres seneste 7 kampe
  • HB Køge scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe
  • 5 af HB Køge’s seneste 6 udekampe havde over 2.5 mål

Form Hillerød Fodbold mod HB Køge

Hillerød Fodbold har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-2 af FC Fredericia, før Fremad Amager satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Nykøbing FC, der satte sig igennem med 5-2. Hillerød Fodbold præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede ni og indkasserede fem mål.

HB Køge er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-1 og 3-1 over Fremad Amager samt Nykøbing FC. Serien blev dog bremset mod FC Fredericia i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. HB Køge vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasserede 17 mål.

Hillerød Fodbold har opnået 22 point fra deres seneste 18 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt syv kampe med en score på 20 mål for og 33 imod. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede HB Køge sig fire point og en sejre. De indkasserede 15 mål, mens de selv scorede seks gange.

Hillerød Fodbold vs HB Køge – Seneste nyt

Hillerød Fodbold mod HB Køge – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb HB Køge med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på fredag. Hillerød Fodbold går til kampen mod HB Køge med en 1-0-2 statistik for deres seneste tre møder. Det giver en sejrs-rate på 33%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Nordicbet Liga imellem Hillerød Fodbold og HB Køge blev der scoret højst to mål.

Hillerød Fodbold mod HB Køge Spiltips

Hold godt øje med Essam Salamoun, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Hillerød Fodbold. For gæsterne præsterede Yousef Salech tre mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Hillerød Fodbold høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. HB Køge sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fire nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede HB Køge to sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Hillerød Fodbolds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.