Vendsyssel FF vs FC Helsingør – Optakt, bedste Odds og gode tips

Vendsyssel FF agerer værter for FC Helsingør når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Nordicbet Liga den kommende lørdag på Nord Energi Arena.

Vendsyssel FF er placeret som nummer 4 i tabellen i Nordicbet Liga, da de indtil videre har opnået 43 point til samlingen. FC Helsingør har opnået 41 point, hvilket placerer dem som nummer 5 efter 29 runder.

Det er ikke sådan, at Vendsyssel FF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 12 mål imod, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

FC Helsingør kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 16 mål imod. Det giver et snit på 1.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur tre gange.

Vendsyssel FF er noteret for 12 sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

FC Helsingør kigger på 13 sejre, samt to uafgjorte såvel som 14 nederlag i Nordicbet Liga. FC Helsingør lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Vendsyssel FF v FC Helsingør.

  • 8 af Vendsyssel FF’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Vendsyssel FF har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • 6 af Vendsyssel FF’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
  • Vendsyssel FF har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste kampe
  • 5 af Vendsyssel FF’s seneste 7 kampe havde under 2.5 mål
  • FC Helsingør var i tabte 6 af de seneste 7 ude kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • FC Helsingør har i tabte de seneste 3 ude kampe i træk, hvori begge hold scorede
  • 8 af FC Helsingør’s seneste 10 udekampe havde over 2.5 mål
  • FC Helsingør var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • FC Helsingør tabte 6 af 7 af deres seneste udekampe

Form Vendsyssel FF mod FC Helsingør

Vendsyssel FF har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Næstved BK med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-1 mod Sønderjyske. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-3 over Næstved BK. Vendsyssel FF vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede otte og lukkede syv mål ind.

FC Helsingør har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Vejle Boldklub, før Næstved BK satte sig igennem med 2-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Hvidovre IF, der satte sig igennem med 0-1. FC Helsingør kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 14 mål og scorede selv seks.

Vendsyssel FF vandt ni kampe, scorede 31 mål og indkasserede 26 i deres foregående 23 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 34 point. FC Helsingør vandt ni sejre i deres foregående 23 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 36 mål og lukkede 45 ind. Dette indbragte dem 29 point.

Vendsyssel FF vs FC Helsingør – Seneste nyt

Vendsyssel FF mod FC Helsingør – indbyrdes historik

FC Helsingør har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Vendsyssel FF. Vendsyssel FF går til kampen mod FC Helsingør med en 3-3-4 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Vendsyssel FF og FC Helsingør fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Vendsyssel FF mod FC Helsingør Spiltips

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Lucas Jensen ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. FC Helsingør sætter deres lid til, at Callum McCowatt kan vise tænder igen efter fem mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

Vendsyssel FF vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra FC Helsingør vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf nul sluttede remis. De tabte desuden syv af disse udekampe. I deres seneste 10 udekampe præsterede FC Helsingør to sejre til nul.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Vendsyssel FF presterte 1.1 mål i gjennomsnitt, mens FC Helsingør presterte 1.3 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Vendsyssel FFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.