Hvidovre IF vs Næstved BK – Optakt, bedste Odds og gode tips

Der er mere end point på spil, når Hvidovre IF tørner sammen med rivaler Næstved BK i et derby Nordicbet Liga den kommende søndag på Pro Ventilation Arena.

Hvidovre IF jagter førstepladsen i Nordicbet Liga stillingen efter at have opnået 58 point på deres første 31 kampe. Næstved BK er i hælene på dem med 40 point efter 31 runder, hvorved de ligger nummer 6 i tabellen.

Hvidovre IF har før kampen på søndag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 11 mål. Det er lig med 1.1 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.

Næstved BK er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 22 mål, mens Næstved BK præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.2 mål pr. kamp.

Hvidovre IF er noteret for 17 sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Næstved BK har indtil videre præsteret ti sejre og ti uafgjorte samt 11 nederlag i Nordicbet Liga. Næstved BK kiksede med at holde buret rent i deres seneste 13 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hvidovre IF v Næstved BK.

  • Der er scoret imod Hvidovre IF i 10 af de seneste 11 hjemmekampe
  • 6 af Hvidovre IF’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
  • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe Hvidovre IF har spillet, har begge hold scoret
  • 5 af Hvidovre IF’s seneste 7 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 3 Hvidovre IF hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod Næstved BK i de seneste 13 kampe
  • I de seneste 7 kampe i træk Næstved BK har spillet, har begge hold scoret
  • Næstved BK har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste kampe
  • Næstved BK tabte deres seneste 7 udekampe
  • Næstved BK var i tabte 6 af deres seneste 7 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål

Form Hvidovre IF mod Næstved BK

Hvidovre IF har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke FC Helsingør med 0-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-2 mod Sønderjyske. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-3 over Vendsyssel FF. Hvidovre IF præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede ni og indkasserede syv mål.

Bare ét point forhindrer Næstved BK i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-3 og 3-1 mod Vendsyssel FF og Vejle Boldklub. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 3-3 mod Sønderjyske. Næstved BK vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Nordicbet Liga, som i stedet kastede nul uafgjorte og seks nederlag af sig. De lukkede 15 mål ind og scorede selv fire.

Hvidovre IF vandt 12 kampe, scorede 41 mål og indkasserede 33 i deres foregående 25 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 42 point. Næstved BK vandt otte sejre i deres foregående 25 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 39 mål og lukkede 42 ind. Dette indbragte dem 31 point.

Hvidovre IF vs Næstved BK – Seneste nyt

Hvidovre IF mod Næstved BK – indbyrdes historik

Med sejre på 3-2 og 4-0 i deres seneste to opgør mod Hvidovre IF ser Næstved BK uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Hvidovre IF går til kampen mod Næstved BK med en 4-3-3 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I 4 de seneste 5 indbyrdes opgør i Nordicbet Liga imellem Hvidovre IF og Næstved BK blev der scoret mindst fire gange. Begge hold scorede i otte af de seneste ti kampe mellem Hvidovre IF og Næstved BK.

Hvidovre IF mod Næstved BK Spiltips

Frederik Emil Christensen virker til at være i anstændig form for Næstved BK, da han var på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Hvidovre IF, som er store favoritter til sejren på søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Marcus Lindberg, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Hvidovre IF høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fire nederlag i denne serie. Næstved BK sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt syv nederlag. Hvidovre IF har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Pro Ventilation Arena, da de kun noterede sig nul sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Hvidovre IF præsterede et gennemsnit på 1.7 mål, mens Næstved BK snittede 1.7 mål i disse. Begge hold scorede otte gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Hvidovre IFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.