Sarpsborg 08 mod Sandefjord i Eliteserien runde 12 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Sandefjord på søndag i Eliteserien. Alt andet end en sejr til Sarpsborg 08 vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Sarpsborg 08 ligger nummer 6 med point mens Sandefjord ligger nummer 14 med point.

Sandefjord går ind til kampen mod Sarpsborg 08 den kommende søndag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Eliteserien. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Sarpsborg 08 kommer til deres næste Eliteserien kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv ni mål. Det er 0.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Sandefjord er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Sandefjord præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sarpsborg 08 v Sandefjord.

  • I 9 af de seneste 10 kampe Sarpsborg 08 har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 9 Sarpsborg 08 kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Sarpsborg 08 scorede i deres seneste 10 kampe
  • Sarpsborg 08 har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Sarpsborg 08 var i vandt 7 af de seneste 9 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • Sandefjord har ikke vundet deres seneste 12 udekampe
  • I de seneste 4 Sandefjord kampe, har summen af mål været over 4.5
  • Sandefjord var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med over 4.5 mål
  • I de seneste 3 Sandefjord udekampe, har summen af mål været over 4.5
  • Sandefjord har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe
  • Sarpsborg 08 har har ikke tabt i 8 af 9 seneste kampe mod Sandefjord
  • Sarpsborg 08 har har ikke tabt i de 6 hjemme seneste kampe i træk mod Sandefjord
  • I 6 ud af 8 seneste Sarpsborg 08 kampe mod Sandefjord var antallet af mål under 3.5
  • Sarpsborg 08 har scorede i 7 af de senest 9 kampe mod Sandefjord
  • Sarpsborg 08 har scorede i 5 af de senest 6 hjemmekampe mod Sandefjord

Form Sarpsborg 08 mod Sandefjord

Sarpsborg 08 inde i god stime.

Sarpsborg 08 har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Tromsø tabte de 2-1, Viking også viste sig for stærke i en 1-3 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Sarpsborg 08 formåede at vinde 0-3 over Rosenborg.

Sandefjord håber på frisk start.

Det er alt eller intet for Sandefjord i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 5-0 nederlag mod Molde, hvortil de svarede igen mod Odds Ballklubb i en 4-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 3-2 mod FK Haugesund.

Sarpsborg 08 vs Sandefjord – Seneste nyt

Sarpsborg 08 mod Sandefjord – indbyrdes historik

Sarpsborg 08 møder Sandefjord med en historik imellem klubberne, der siger 5-3-2 for deres seneste ti kampe i Eliteserien. I de foregående ti kampe mellem Sarpsborg 08 og Sandefjord bød fire af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i tre af de 10 kampe.

Stilling i Eliteserien

Tabellen i Eliteserien giver os et overblik over, hvordan Sarpsborg 08 og Sandefjord hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 12. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Sarpsborg Stadion i vente.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Sarpsborg 08 har et gennemsnit på to mål i de opgør, har Sandefjord et snit på 0.8 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst syv gange.

Sarpsborg 08 mod Sandefjord – Hold øje med…

Danilo Al-Saed virker til at være i anstændig form for Sandefjord, da han var på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe i Eliteserien. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Sarpsborg 08, som er store favoritter til sejren den kommende søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Mikkel Maigaard, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.