Hillerød Fodbold vs HB Køge – Optakt, bedste Odds og gode tips

Hillerød Fodbold agerer værter for HB Køge når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Nordicbet Liga den kommende fredag.

De lukkede sidste sæson som nummer 7 i stillingen, og Hillerød Fodbold forbereder sig nu på at åbne den nye sæson mod HB Køge. Sidstnævnte sluttede som nummer 8 i Nordicbet Liga i sidste sæson.

Når det kommer til mål, er Hillerød Fodbold ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne otte gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

HB Køge rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 18 gange, eller 1.8 gange pr. kamp, hvor de præsterede tre clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hillerød Fodbold v HB Køge.

  • 15 af Hillerød Fodbold’s seneste 17 kampe havde under 3.5 mål
  • Hillerød Fodbold har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste kampe
  • HB Køge scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
  • HB Køge har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste kampe
  • HB Køge vandt 5 af 7 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod HB Køge i 4 af de seneste 5 kampe

Form Hillerød Fodbold mod HB Køge

De seneste tre kampe har for Hillerød Fodbold givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke HB Køge med 1-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 4-0 mod FC Fredericia. Deres seneste opgør, mod Hobro IK, indbragte et point i en0-0 kamp. Det ligner en sæson, hvor Hillerød Fodbold vil være solidt placering midt i nedrykningskampen i det meste af sæsonen, hvor målet er at sikre opholdet i Nordicbet Liga. Hillerød Fodbold vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på hjemmebane, men spillede uafgjort en gang og led et nederlag. De lukkede syv ind og scorede selv to.

HB Køge har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Hillerød Fodbold. De svarede stærkt igen mod Hobro IK, som blev slået 0-2, før de sejrede 4-2 over Fremad Amager. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og HB Køge går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. HB Køge vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede 14 mål.

Hillerød Fodbold vs HB Køge – Seneste nyt

Hillerød Fodbold mod HB Køge – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Hillerød Fodbold med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på fredag. Hillerød Fodbold vandt to af deres foregående fire kampe mod HB Køge, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.60 i skrivende stund.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Nordicbet Liga imellem Hillerød Fodbold og HB Køge blev der scoret højst to mål.

Hillerød Fodbold mod HB Køge Spiltips

Hold godt øje med Essam Salamoun, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Hillerød Fodbold. For gæsterne præsterede Yousef Salech fem mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

HB Køge scorede kampens første mål i fem af deres seneste 10 udekampe, mens Hillerød Fodbold scorede kampens første kasse i fire af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Hillerød Fodbolds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i seks af de seneste ti kampe, som HB Køge spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.1 mål undervejs i processen.