Manchester United vs Wolverhampton – Optakt, bedste Odds og gode tips

De sluttede sidste sæson i top fire og Manchester United sparker hul på en ny Premier League kampagne på Old Trafford i håb om som minimum at gentage placeringen. De møder Wolverhampton den kommende mandag i sikker forventning om at lægge fra land med en sejr.

De sluttede som nummer 3 i sidste sæson, og Manchester United skal i denne første runde op imod Wolverhampton. Sidstnævnte sluttede som nummer 13 i Premier League.

Vi forventer at se en dedikeret indsats fra både Manchester United og Wolverhampton, for at starte en ny sæson med et nederlag er et uønsket udfald for enhver spiller.

Manchester United har før kampen på mandag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede seks mål. Det er lig med 0.6 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fem gange.

Hvad målscoring angår, er Wolverhampton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent fire gange i denne serie.

Manchester United er på en fantastisk stime af intet mindre end 18 kampe i træk på Old Trafford uden nederlag.

Vores tip

  • Manchester United har ikke tabt deres seneste 33 hjemmekampe
  • Manchester United scorede i 30 af deres seneste 31 hjemmekampe
  • Manchester United vandt 15 af 17 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester United vandt 7 af 8 af deres seneste kampe
  • 9 af Manchester United’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 25 af de seneste 27 udekampe
  • 10 af Wolverhampton’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • 10 af Wolverhampton’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål
  • Wolverhampton har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 4 af de seneste 5 kampe

Form Manchester United mod Wolverhampton

I deres seneste tre kampe formåede Manchester United først at banke Chelsea med 4-1. Herefter nedlagde de også Fulham med 2-1, inden stimen stoppede mod Manchester City, der vandt en 2-1 sejr. Manchester United går ind til sæsonen som kandidater til en placering i top tre, men mere end en tredjeplads vil sandsynligvis være at betragte som en stor overraskelse. Manchester United har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 12 gange, mens de indkasserede to mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Bare ét point forhindrer Wolverhampton i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-0 af Manchester United, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Everton. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Arsenal, som satte sig igennem med 5-0. En placering i den øvre halvdel af tabellen er den ultimative drøm for Wolverhampton, men en mere realistisk målsætning er nok bare at redde en ny sæson i Premier League. Wolverhampton formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede en uafgjorte og tabte fem, hvori de indkasserede 18 og scorede tre mål.

Manchester United vs Wolverhampton – Seneste nyt

Manchester United kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Wolverhampton på mandag. Mason Greenwood behøver ikke klæde om, når Manchester United næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Donny van de Beek, Lisandro Martinez, Jonny Evans og Jadon Sancho er alle ude af truppen, som Manchester United tager imod Wolverhampton med på Old Trafford.

Wolverhampton ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på mandag møder Manchester United.

Det er navne som Boubacar Traore, Pedro Neto og Sasa Kalajdzic, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Old Trafford.

Manchester United mod Wolverhampton – indbyrdes historik

Manchester United har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 6 indbyrdes opgør mod Wolverhampton. Manchester United ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 1-0 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Wolverhampton. Manchester United har været en smule mere succesfuld i end Wolverhampton i deres seneste dueller. Med en 5-3-2 fordel før deres kommende møde, glæder Manchester United sig ganske givet til et gensyn.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Premier League imellem Manchester United og Wolverhampton blev der scoret højst to mål. Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Wolverhampton og Manchester United.

Manchester United mod Wolverhampton Spiltips

Casemiro har været stærk for Manchester United i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Wolverhampton håber, at Ruben Neves kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Manchester United høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag i denne serie. Wolverhampton sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt seks nederlag. Wolverhampton scorede kampens første mål beskedne to gange i deres seneste 10 udekampe. Manchester United var først på pletten i fem af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret under 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe kampe mellem de to rivaler her. Manchester United præsterede et gennemsnit på en mål, mens Wolverhampton snittede 0.6 mål. Desuden var der gevinst på “begge hold scorer ikke” seks gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Manchester Uniteds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fire af de seneste ti kampe, som Wolverhampton spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.9 mål undervejs i processen.