Hobro IK mod Vendsyssel FF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hobro IK tager den kommende søndag imod Vendsyssel FF i Nordicbet Liga på DS Arena.

Nøjagtig fem points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på DS Arena.

Både fans og spillere drømmer om oprykning fra Nordicbet Liga for Vendsyssel FF, og en plads på podiet bør også være minimum, de kan klemme ud af den kommende sæson.

En placering i den øvre halvdel af tabellen er drømmen for Hobro IK, men neutrale iagttagere regner det for mest sandsynligt, at de slutter sæsonen i den nedre halvdel.

Hobro IK kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Vendsyssel FF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 16 mål imod. Det giver et snit på 1.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur to gange.

Vores tip

  • Der er scoret imod Hobro IK i de seneste 10 hjemmekampe
  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe Hobro IK har spillet, har begge hold scoret
  • 7 af Hobro IK’s seneste 9 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 6 af Hobro IK’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
  • Hobro IK vandt deres seneste 3 kampe
  • I de seneste 6 kampe i træk Vendsyssel FF har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 udekampe i træk Vendsyssel FF har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 Vendsyssel FF udekampe, har summen af mål været over 3.5
  • Vendsyssel FF scorede i deres seneste 8 kampe
  • I de seneste 4 Vendsyssel FF udekampe, har summen af mål været over 2.5

Form Hobro IK mod Vendsyssel FF

Hobro IK er i kongehumør før deres kommende opgave på søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev FC Fredericia nedlagt 0-2, hvorefter det blev 3-2 mod Næstved BK. Senest måtte også Hillerød Fodbold bøje sig i et 0-1 nederlag. Hobro IK præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede nul uden vinder, mens de tabte tre, hvori de scorede ni og indkasserede ni mål.

Vendsyssel FF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Sønderjyske Fodbold sluttede 1-1, hvorpå et 3-1 nederlag mod HB Køge fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da FC Helsingør blev nedlagt med 2-1. Vendsyssel FF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv otte.

Hobro IK vs Vendsyssel FF – Seneste nyt

Hobro IK mod Vendsyssel FF – indbyrdes historik

Hobro IK har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Vendsyssel FF. I det seneste opgør mellem disse to løb Hobro IK med de tre point i en 3-1 kamp, der blev spillet på DS Arena den 19 februar 2023. Hobro IK har været en smule mere succesfuld i end Vendsyssel FF i deres seneste dueller. Med en 5-2-3 fordel før deres kommende møde, glæder Hobro IK sig ganske givet til et gensyn.

Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Vendsyssel FF og Hobro IK.

Hobro IK mod Vendsyssel FF Spiltips

Hold godt øje med Frederik Elkær, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Hobro IK. For gæsterne præsterede Lasse Steffensen tre mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Hobro IK var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også fire nederlag i denne serie. Vendsyssel FF sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led fem nederlag. Hobro IK har ikke været alt for gode til at holde rent bur på DS Arena, da de kun noterede sig nul sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Hobro IK præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Vendsyssel FF snittede en mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Hobro IKs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Vendsyssel FF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.