Wolverhampton mod Brighton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Premier League kampen på Molineux Stadium på lørdag er en duel imellem hjemmeholdet Wolverhampton og gæsterne fra Brighton.

Wolverhampton sigter mod at bringe sig på tavlen i denne anden runde efter en uheldig start på en ny Premier League kampagne, der gav nul point.

Brighton fik, hvad de kom efter på førstedagen af den nye Premier League sæson, da de sikrede tre point til kontoen i første forsøg.

Det er ikke sådan, at Wolverhampton ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 17 mål imod, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Brighton rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 17 gange, eller 1.7 gange pr. kamp, hvor de præsterede tre clean sheets.

Brighton scorede mindst én gang i deres 17 forudgående kampe.

Vores tip

  • 15 af Wolverhampton’s seneste 17 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Wolverhampton’s seneste 10 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Wolverhampton har ikke tabt deres seneste 7 hjemmekampe
  • Wolverhampton har ikke tabt deres seneste 5 kampe
  • 7 af Wolverhampton’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Brighton scorede i 40 af deres seneste 41 kampe
  • Brighton scorede i deres seneste 21 udekampe
  • I 8 af de seneste 9 kampe Brighton har spillet, har begge hold scoret
  • 7 af Brighton’s seneste 8 udekampe havde over 2.5 mål
  • I 6 af de seneste 8 udekampe Brighton har spillet, har begge hold scoret

Form Wolverhampton mod Brighton

Wolverhampton har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Everton, hvorefter de mod Arsenal tabte 5-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Manchester United, der vandt 1-0. En placering i den øvre halvdel af tabellen er drømmen for Wolverhampton, men neutrale iagttagere regner det for mest sandsynligt, at de slutter sæsonen i den nedre halvdel. Wolverhampton vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Molineux Stadium, men spillede uafgjort en gange og led en nederlag. De lukkede fem ind og scorede selv ni.

Brighton har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Manchester City sluttede 1-1, hvorpå et 2-1 nederlag mod Aston Villa fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Luton blev nedlagt med 4-1. Brighton går ind i sæsonen med det klare mål om at slutte i den øverste halvdel. Hvis de kan opbygge noget momentum tidligt, måske endda kaste deres hat i ringen for en plads i en international turnering. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Brighton to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede ni mål.

Wolverhampton vs Brighton – Seneste nyt

Wolverhampton kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Brighton.

Boubacar Traore, Pedro Neto og Sasa Kalajdzic er alle ude af truppen, som Wolverhampton tager imod Brighton med på Molineux Stadium.

Brighton ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på lørdag møder Wolverhampton.

Joao Pedro, James Milner og Jakub Moder bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brighton, når de drager til Molineux Stadium.

Wolverhampton mod Brighton – indbyrdes historik

Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Wolverhampton stod overfor Brighton. Det sluttede 6-0 i en fremragende Premier League duel imellem klubberne. Brighton kørte virkelig hen over Wolverhampton, da de senest stod overfor hinanden og førstnævnte vandt med hele 6-0.

I 5 af de seneste 6 indbyrdes Premier League opgør mellem Wolverhampton og Brighton blev der scoret mindst tre mål. Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Brighton og Wolverhampton.

Wolverhampton mod Brighton Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Hee-Chan Hwang ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Brighton sætter deres lid til, at Sully March kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Wolverhampton vandt beskedne seks sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Brighton vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. I deres seneste 10 udekampe præsterede Brighton tre sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Wolverhampton præsterede et gennemsnit på en mål, mens Brighton snittede 1.9 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Wolverhamptons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de to mål i disse kampe.