B.93 mod FC Fredericia – Optakt, Spilfiduser, Odds

B.93 tager på fredag imod FC Fredericia i Nordicbet Liga på Østerbro Stadion.

B.93 er nummer 9 i tabellen med fire point efter fire kampe, mens FC Fredericia rangerer som nummer 8 med seks point efter fire kampe.

B.93 kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 24 mål. Det er 2.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

FC Fredericia ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.1 mål pr. kamp, svarende til 21 mål i alt. I egen ende lukkede de 15 mål ind, eller 1.5 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent to gange.

Vores tip

  • B.93 scorede i 18 af deres seneste 19 hjemmekampe
  • I 7 af de seneste 8 hjemmekampe B.93 har spillet, har begge hold scoret
  • B.93 scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod B.93 i de seneste 8 hjemmekampe
  • Der er scoret imod B.93 i 10 af de seneste 12 kampe
  • 14 af FC Fredericia’s seneste 16 udekampe havde over 2.5 mål
  • 8 af FC Fredericia’s seneste 10 udekampe havde over 3.5 mål
  • Der er scoret imod FC Fredericia i 14 af de seneste 16 udekampe
  • I 7 af de seneste 9 udekampe FC Fredericia har spillet, har begge hold scoret
  • 6 af FC Fredericia’s seneste 8 kampe havde over 3.5 mål

Form B.93 mod FC Fredericia

B.93 har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-0 mod FC Helsingør, hvorefter de opnåede 1-1 mod Kolding IF. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-7 i opgøret mod HB Køge. Det ligner en sæson, hvor B.93 vil være solidt placering midt i nedrykningskampen i det meste af sæsonen, hvor målet er at sikre opholdet i Nordicbet Liga. B.93 er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjorte af sig samt fem nederlag. De indkasserede 19 mål og scorede selv tre.

FC Fredericia har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Sønderjyske Fodbold med 1-3. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 4-0 mod AaB. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-2 over Hillerød Fodbold. FC Fredericia går ind i sæsonen med det klare mål om at slutte i den øverste halvdel. Hvis de kan opbygge noget momentum tidligt, måske endda kaste deres hat i ringen efter oprykning. FC Fredericia vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Nordicbet Liga, som i stedet kastede en uafgjorte og en nederlag af sig. De lukkede ni mål ind og scorede selv 13.

B.93 vs FC Fredericia – Seneste nyt

B.93 mod FC Fredericia – indbyrdes historik

FC Fredericia formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 5 kampe mod B.93. Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da B.93 senest mødte FC Fredericia i Nordicbet Liga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 2-2 pointdeling. Både B.93 og FC Fredericia vandt blot to af deres seneste to opgør, mens forbløffende seks kampe sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste pris for en remis ligger i odds 3.40 netop nu.

FC Fredericia scorede i deres seneste 4 opgør mod B.93 i Nordicbet Liga. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem B.93 og FC Fredericia.

B.93 mod FC Fredericia Spiltips

Anders Hadberg har været den bedste målskytte i Nordicbet Liga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. B.93 satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. FC Fredericia kigger til gengæld mod Adam Jakobsen i håb om, at han kan udvide totalen på fem mål i hans seneste kampe i Nordicbet Liga.

B.93 vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra FC Fredericia vandt seks af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. I deres seneste 10 udekampe præsterede FC Fredericia to sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. B.93 præsterede et gennemsnit på en mål, mens FC Fredericia snittede 1.3 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af B.93s seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 3.4 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.6 mål i disse kampe.