West Ham mod Chelsea – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når West Ham byder Chelsea op til dans på søndag på London Stadium stadion.

De havde håbet på mere i premiere-runden, men West Ham måtte nøjes med det ene point, og det point skal have selskab på kontoen nu.

Chelsea formåede ikke at vinde deres åbningskamp i Premier League, da de kun fik et enkelt point på tavlen. Det kunne dog have været værre, og der er tid i anden runde til at sikre fuldt hus denne gang, hvad point angår.

West Ham har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 17 mål. Det er lig med 1.7 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent to gange.

Chelsea vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 18 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.8 pr. kamp. De holdt målet rent nul gange i denne stime.

Chelsea indkasserede mindst én kasse i deres seneste 10 kampe.

Vores tip

  • West Ham scorede i deres seneste 13 hjemmekampe
  • I 9 af de seneste 10 kampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod West Ham i de seneste 10 kampe
  • 9 af West Ham’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • Chelsea har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Chelsea i 17 af de seneste 18 udekampe
  • Chelsea var i tabte 7 af deres seneste 9 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Chelsea i 14 af de seneste 16 kampe
  • Chelsea tabte 7 af 9 af deres seneste udekampe

Form West Ham mod Chelsea

West Ham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Leicester gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-1. De revancherede de med en sejr på 1-2 over Fiorentina, inden de senest spillede 1-1 mod Bournemouth. De går ind til sæsonen med håb om at spille med om de europæiske pladser, og West Ham burde som minimum være stærke nok til at slutte i den bedste halvdel. West Ham præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede ni og indkasserede ti mål.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Chelsea, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 4-1 mod Manchester United, hvorefter de opnåede et point efter 1-1 mod Newcastle. Senest satte de et point mere på tavlen efter 1-1 mod Liverpool. Chelsea går ind til sæsonen som kandidater til en placering på podiet, men mere end en fjerdeplads vil sandsynligvis være at betragte som en stor overraskelse. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Chelsea to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede otte mål.

West Ham vs Chelsea – Seneste nyt

West Ham kan have op til fire fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Chelsea.

Alphonse Areola, Vladimir Coufal, Kurt Zouma og Maxwel Cornet er blandt de fire spillere, som mangler for West Ham den kommende søndag.

Chelsea må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fire har skavanker af varierende art.

Det er navne som Raheem Sterling, Malo Gusto, Armando Broja, Christopher Nkunku, Ben Chilwell, Reece James og Wesley Fofana, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til London Stadium.

West Ham mod Chelsea – indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i Premier League mellem West Ham og Chelsea fandt sted i februar 2023. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Chelsea synes at have et godt øje til West Ham, som de har slået fem gange i deres seneste ti kampe.

Chelsea scorede i deres seneste 7 opgør mod West Ham i Premier League. Begge hold scorede i fire af de seneste ti kampe mellem West Ham og Chelsea.

West Ham mod Chelsea Spiltips

Hold godt øje med Jarrod Bowen, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for West Ham. For gæsterne præsterede Raheem Sterling to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

West Ham høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. Chelsea sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt syv nederlag. West Ham sætter næsen op efter at komme på tavlen den kommende søndag, da Chelsea var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til tre clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens West Ham har et gennemsnit på 0.9 mål i de opgør, har Chelsea et snit på 1.4 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i ni af West Hams sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.