FC Fredericia mod AC Horsens – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nordicbet Liga kampen på Monjasa Park den kommende tirsdag er en duel imellem hjemmeholdet FC Fredericia og gæsterne fra AC Horsens.

FC Fredericia er nummer 5 i tabellen med ni point efter fem kampe, mens AC Horsens rangerer som nummer 8 med seks point efter fem kampe.

FC Fredericia oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på tirsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. FC Fredericia præsterede flotte 2.4 mål pr. kamp, eller sammenlagt 24 kasser. De indkasserede 14 mål, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

AC Horsens har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende tirsdag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 14 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

FC Fredericia har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Nordicbet Liga, men kan i stedet fremvise tre sejre og to nederlag. FC Fredericias seneste 4 kampe bød på mere end 3.5 mål.

AC Horsens har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Nordicbet Liga, men kan i stedet fremvise to sejre og tre nederlag.

Vores tip

  • FC Fredericia var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med over 4.5 mål
  • 8 af FC Fredericia’s seneste 10 kampe havde over 3.5 mål
  • I de seneste 3 FC Fredericia kampe, har summen af mål været over 4.5
  • FC Fredericia var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med flere end 2.5 mål
  • 8 af FC Fredericia’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • AC Horsens var i tabte de seneste 9 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod AC Horsens i 23 af de seneste 24 udekampe
  • Der er scoret imod AC Horsens i 22 af de seneste 24 kampe
  • AC Horsens tabte deres seneste 9 udekampe
  • AC Horsens har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste udekampe

Form FC Fredericia mod AC Horsens

FC Fredericia har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 4-0 til AaB. De svarede stærkt igen mod Hillerød Fodbold, som blev slået 3-2, før de sejrede 0-5 over B.93. FC Fredericia går ind til sæsonen med målet at konkurrere om pladserne i den øvre tredjedel af tabellen, og på papiret er de også stærke nok til at afslutte i toppen af tabellen. FC Fredericia præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede 15 og indkasserede syv mål.

AC Horsens har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-2 af Sønderjyske Fodbold. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 5-0 til Sønderjyske Fodbold, for så at svare igen med en 3-1 sejr over FC Helsingør. Både fans og spillere drømmer om oprykning fra Nordicbet Liga for AC Horsens, og en plads på podiet bør også være minimum, de kan klemme ud af den kommende sæson. AC Horsens vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede syv mål, mens de samtidig indkasserede otte mål.

FC Fredericia vs AC Horsens – Seneste nyt

AC Horsens ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende tirsdag møder FC Fredericia. Aron Sigurdarson og Alexander Ludwig er ikke tilgængelige for AC Horsens den kommende tirsdag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Matej Delac rejser ikke med AC Horsens til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

FC Fredericia mod AC Horsens – indbyrdes historik

FC Fredericia har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 11 indbyrdes opgør mod AC Horsens. I det seneste opgør mellem disse to løb AC Horsens med de tre point i en 0-4 kamp, der blev spillet på Monjasa Park den 23 maj 2022. AC Horsens vandt seks af deres foregående ti kampe, mens FC Fredericia vandt en sejre i ti opgør. AC Horsens kan spilles til odds 2.55 hos spilselskaberne.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem FC Fredericia og AC Horsens fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

FC Fredericia mod AC Horsens Spiltips

FC Fredericia var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også to nederlag i denne serie. AC Horsens sejrede i en af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led ni nederlag. I deres seneste 10 hjemmekampe på Monjasa Park, præsterede FC Fredericia at score kampens første kasse seks gange. Gæsterne præsterede noget lignende i tre af deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens FC Fredericia har et gennemsnit på 0.9 mål i de opgør, har AC Horsens et snit på 1.8 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af FC Fredericias forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 3.1 mål i løbet af denne serie. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.