FC Helsingør mod Hillerød Fodbold – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når FC Helsingør tørner sammen med rivaler Hillerød Fodbold i et derby Nordicbet Liga den kommende onsdag på Helsingør Stadion.

FC Helsingør er nummer 6 i tabellen med syv point efter fem kampe, mens Hillerød Fodbold rangerer som nummer 11 med tre point efter fem kampe.

FC Helsingør kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gang.

Hvad målscoring angår, er Hillerød Fodbold ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne otte gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 20 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på to pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

FC Helsingør har vundet to sejre, mens de har spillet en uafgjort og tabte desuden to kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

Hillerød Fodbold har indtil videre præsteret en sejr og nul uafgjorte samt fire nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • 8 af FC Helsingør’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mÃ¥l
  • FC Helsingør scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
  • FC Helsingør har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe FC Helsingør har spillet, har begge hold scoret
  • FC Helsingør scorede i 9 af deres seneste 11 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Hillerød Fodbold i 20 af de seneste 22 udekampe
  • Hillerød Fodbold tabte 8 af 9 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 6 Hillerød Fodbold udekampe, har summen af mÃ¥l været over 2.5
  • I de seneste 4 udekampe i træk Hillerød Fodbold har spillet, har begge hold scoret
  • Hillerød Fodbold har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe

Form FC Helsingør mod Hillerød Fodbold

Bare ét point forhindrer FC Helsingør i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-1 af Vendsyssel FF, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod AaB. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod AC Horsens, som satte sig igennem med 3-1. FC Helsingør starter sæsonen med ambitionen om at kæmpe sig til en plads i den øverste halvdel af tabellen. De har også den nødvendige styrke til at opnå det, men ikke uden fuldt fokus hele vejen igennem. FC Helsingør vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede timål, men lukkede også seks ind.

Hillerød Fodbold har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-1 af Hobro IK. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 3-2 til FC Fredericia, for så at svare igen med en 2-0 sejr over Vendsyssel FF. Det forventes, at Hillerød Fodbold vil være klistret godt og grundigt ind i nedrykningskampen, hvor det at sikre en ny sæson i Nordicbet Liga er succeskriteriet. Hillerød Fodbold vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Nordicbet Liga, som i stedet kastede nul uafgjorte og seks nederlag af sig. De lukkede 17 mål ind og scorede selv fem.

FC Helsingør vs Hillerød Fodbold – Seneste nyt

FC Helsingør mod Hillerød Fodbold – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb FC Helsingør med de tre point i en 2-0 kamp, der blev spillet på Helsingør Stadion den 3 marts 2023. FC Helsingør vandt fire af deres seneste fire kampe mod Hillerød Fodbold, mens sidstnævnte vandt nul af disse og resten endte uafgjort.

FC Helsingør mod Hillerød Fodbold Spiltips

Monday Etim har været stærk for FC Helsingør i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Hillerød Fodbold håber, at Sebastian Pingel kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

FC Helsingør høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. Hillerød Fodbold sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt otte nederlag. Målene flyder rimeligt frit for FC Helsingør på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Hillerød Fodbolds seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem af FC Helsingørs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.