AC Horsens mod Næstved BK – Optakt, Spilfiduser, Odds

AC Horsens agerer værter på Nordstern Arena Horsens for gæsterne fra Næstved BK til et opgør i Nordicbet Liga den kommende fredag.

AC Horsens går ind til runde 7 som nummer 10 i Nordicbet Liga tabellen med seks point på kontoen. Med seks runder bag dem har Næstved BK samlet en point, hvilket giver dem en placering som nummer 12 i stillingen.

AC Horsens kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Næstved BK er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 24 mål, mens Næstved BK præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.4 mål pr. kamp.

AC Horsens har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Nordicbet Liga, men kan i stedet fremvise to sejre og fire nederlag. AC Horsens er på en fantastisk stime af intet mindre end 11 kampe i træk på Nordstern Arena Horsens uden nederlag.

Næstved BK kigger på nul sejre, samt en uafgjorte såvel som fem nederlag i Nordicbet Liga. Næstved BK kiksede med at holde buret rent i deres seneste 20 kampe.

Vores tip

  • Der er scoret imod AC Horsens i 22 af de seneste 24 kampe
  • AC Horsens har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
  • AC Horsens var i tabte 6 af deres seneste 8 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • 9 af AC Horsens’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod AC Horsens i 11 af de seneste 13 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Næstved BK i 25 af de seneste 27 kampe
  • Næstved BK har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste udekampe
  • I 8 af de seneste 10 udekampe Næstved BK har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Næstved BK i 14 af de seneste 15 udekampe
  • Næstved BK scorede i 15 af deres seneste 17 kampe

Form AC Horsens mod Næstved BK

AC Horsens har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Sønderjyske Fodbold tabte de 5-0, hvorefter de vandt 3-1 over FC Helsingør. De var tilbage i rendestenen med et 2-0 nederlag mod FC Fredericia. AC Horsens vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Nordicbet Liga, hvori de også spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. De scorede 14 mål og lukkede otte.

Bare ét point forhindrer Næstved BK i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-2 af Kolding IF, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod AaB. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod B.93, som satte sig igennem med 0-1. Næstved BK kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv ni.

AC Horsens tog seks point fra deres seneste to opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Dette har kastet to sejre af sig efter fem mål scoret og en indkasseret.

AC Horsens vs Næstved BK – Seneste nyt

AC Horsens skulle bare have én spiller siddende, når de møder Næstved BK på Nordstern Arena Horsens.

AC Horsens må stille op uden Jean Carlos den kommende fredag mod Næstved BK, da han døjer med en skade.

AC Horsens mod Næstved BK – indbyrdes historik

Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang AC Horsens stod overfor Næstved BK. Det sluttede 5-1 i en fremragende Nordicbet Liga duel imellem klubberne. På trods af en 5-1 sejr til Næstved BK i deres seneste møde, har de foregående otte opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. AC Horsens vandt fire kampe og Næstved BK vandt fire opgør.

AC Horsens scorede mindst én gang i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Næstved BK i Nordicbet Liga. I de seneste syv indbyrdes opgør mellem AC Horsens og Næstved BK fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

AC Horsens mod Næstved BK Spiltips

Aron Sigurdarson har været stærk for AC Horsens i den senere tid med en mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Næstved BK håber, at Mark Kongstedt kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

AC Horsens vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte seks kampe. Gæsterne fra Næstved BK vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Næstved BK skulle have en god chance for at komme på tavlen på fredag, da AC Horsens kun præsterede to clean sheets i deres seneste 10 hjemmekampe. Gæsterne holdt rent bur en gange i deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. AC Horsens præsterede et gennemsnit på 1.71 mål, mens Næstved BK snittede 1.85 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af AC Horsenss sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i seks af de seneste ti kampe, som Næstved BK spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.8 mål undervejs i processen.