Hobro IK mod Sønderjyske Fodbold – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Sønderjyske Fodbold ankommer til DS Arena på mandag for at udfordre Hobro IK i Nordicbet Liga, håber sidstnævnte at udnytte hjemmebanepublikummet til deres fordel.

Hobro IK er nummer 4 i tabellen med 12 point efter seks kampe, mens Sønderjyske Fodbold rangerer som nummer 2 med 13 point efter seks kampe.

Selvom de kun er adskilt af få point, kommer Hobro IK på hårdt arbejde på mandag. Sønderjyske Fodbold er favoritter til som minimum at opretholde den føring, de har over Hobro IK i Nordicbet Liga-tabellen.

Hobro IK kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv ti mål. Det er en mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Sønderjyske Fodbold udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste ti kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.7 kasser pr. kamp, eller 27 mål i alt. De indkasserede også 13 scoringer, eller et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Hobro IK har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Nordicbet Liga, men kan i stedet fremvise fire sejre og to nederlag.

Sønderjyske Fodbold har indtil videre præsteret fire sejre og en uafgjorte samt en nederlag i Nordicbet Liga. Sønderjyske Fodbolds seneste 5 kampe bød på over 3.5 mål.

Vores tip

  • Der er scoret imod Hobro IK i de seneste 11 hjemmekampe
  • 9 af Hobro IK’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Hobro IK har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål
  • Hobro IK vandt 5 af 6 af deres seneste kampe
  • 6 af Hobro IK’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • I 14 af de seneste 16 udekampe Sønderjyske Fodbold har spillet, har begge hold scoret
  • Sønderjyske Fodbold scorede i deres seneste 13 kampe
  • Sønderjyske Fodbold scorede i deres seneste 12 udekampe
  • I 10 af de seneste 12 kampe Sønderjyske Fodbold har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Sønderjyske Fodbold i 20 af de seneste 22 udekampe

Form Hobro IK mod Sønderjyske Fodbold

Hobro IK har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Vendsyssel FF tabte de 0-1, hvorefter de vandt 0-2 over HB Køge. De var tilbage i rendestenen med et 1-2 nederlag mod AaB. Hobro IK vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort nul gange og tabte fire, mens de scorede otte og lukkede ti mål ind.

Sønderjyske Fodbold har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev AC Horsens nedlagt 5-0, hvorpå Kolding IF blev fejet til side med 1-3. Senest gik formen ud over HB Køge, der blev slået med 4-0. Sønderjyske Fodbold præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Nordicbet Liga, der også gav dem to uafgjorte og nul nederlag. De smækkede 14 mål i kassen, mens de indkasserede syv.

Hobro IK har opnået tre point fra deres seneste tre kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt en kampe med en score på tre mål for og tre imod.

Hobro IK vs Sønderjyske Fodbold – Seneste nyt

Hobro IK mod Sønderjyske Fodbold – indbyrdes historik

Hverken Hobro IK eller Sønderjyske Fodbold formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Nordicbet Liga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Hobro IK går til kampen mod Sønderjyske Fodbold med en 0-1-1 statistik for deres seneste to møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 0%.

Hobro IK mod Sønderjyske Fodbold Spiltips

Med to mål i de seneste seks kampe har Muamer Brajanac været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Sønderjyske Fodbold. Hos gæsterne går Peter Christiansen efter at føje yderligere til hans samling af seks mål i hans seneste kampe.

Hobro IK var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også fem nederlag i denne serie. Sønderjyske Fodbold sejrede i syv af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led en nederlag. Hobro IK har ikke været alt for gode til at holde rent bur på DS Arena, da de kun noterede sig nul sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Hobro IKs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i ni af de forrige ti kampe, som Sønderjyske Fodbold spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.7 mål i disse kampe.