Chelsea mod Luton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Chelsea agerer værter for Luton når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Premier League den kommende fredag på Stamford Bridge.

Hvordan er stemningen i Luton-lejren efter 4-1 nederlaget i den første kamp? Vil de komme ud med fråde om munden på Stamford Bridge, eller har selvtilliden fået et knæk? Det finder vi ud af den kommende fredag.

Chelsea drømte uden tvivl om at starte den nye Premier League sæson med mere end bare ét point efter de første to kampe. De bør være stærkt motiverede for endelig at smage den første sejr, når de tager imod Luton.

Chelsea kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 20 mål. Det er to mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Chelsea lukkede mål ind i deres foregående 11 kampe på stribe.

Vores tip

  • Der er scoret imod Chelsea i 15 af de seneste 17 kampe
  • Chelsea har ikke tabt deres seneste 8 hjemmekampe
  • Chelsea scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • Chelsea har ikke tabt deres seneste 7 kampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Chelsea har spillet, har begge hold scoret
  • I 9 af de seneste 10 udekampe Luton har spillet, har begge hold scoret
  • Luton scorede i 15 af deres seneste 17 udekampe
  • I 6 af de seneste 7 kampe Luton har spillet, har begge hold scoret
  • Luton scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod Luton i 9 af de seneste 10 udekampe

Form Chelsea mod Luton

Det er ikke helt skidt for Chelsea, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Newcastle, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Liverpool, før de desværre tabte med 3-1 til West Ham. Chelsea går ind til sæsonen som kandidater til en placering i top seks, men mere end en fjerdeplads vil sandsynligvis være at betragte som en stor overraskelse. Chelsea er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede fire uafgjorte af sig samt to nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv fem.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Luton i øjeblikket. Mod Sunderland satte de sig igennem i en 2-0 sejr, før de spillede 1-1 mod Coventry. I sidste runde gik de dog ned med 4-1 mod Brighton. Det forventes, at Luton vil være involverede i en nedrykningskamp i Premier League i størstedelen af sæsonen, da de virker en smule for tynde i kvaliteten til at blive i denne division. Luton formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede nul uafgjorte og tabte en, hvori de indkasserede fire og scorede en mål.

Chelsea vs Luton – Seneste nyt

Chelsea kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de den kommende fredag igen skal i kamp.

Raheem Sterling, Malo Gusto, Armando Broja, Christopher Nkunku, Ben Chilwell, Reece James og Wesley Fofana er blandt de syv spillere, som mangler for Chelsea den kommende fredag.

Luton har en næsten fuld trup til rådighed den kommende fredag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Blandt de fraværende spillere i Luton-truppen, er Carlton Morris i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

James Shea rejser ikke med Luton til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Chelsea mod Luton Spiltips

Raheem Sterling har været stærk for Chelsea i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Luton håber, at Carlton Morris kan finde skarpheden frem igen oven på nul mål i de seneste seks kampe.

Chelsea høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fem gange og led to nederlag i denne serie. Luton sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fem gange samt tre nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Chelsea på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i ni af Lutons seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Chelseas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.7 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fem af de seneste ti kampe, som Luton spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål undervejs i processen.