Arsenal mod Fulham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Arsenal tager imod Fulham på Emirates Stadium i runde 3 den kommende lørdag i Premier League.

Arsenal har sat seks point på kontoen for de første to kampe, og de bliver en hård modstander, når de i tredje runde forsøger at holde sig på maksimum point.

Fulham går ind i denne tredje runde af Premier League-sæsonen med tre point i bagagen, og det antal håber de selvfølgelig at fordoble i den kommende kamp.

Arsenal har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Fulham er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Fulham præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Vores tip

  • I de seneste 13 Arsenal hjemmekampe, har summen af mål været over 2.5
  • 4 af Arsenal’s seneste 5 kampe havde over 6.5 mål
  • Arsenal scorede i 25 af deres seneste 27 kampe
  • 11 af Arsenal’s seneste 13 hjemmekampe havde over 3.5 mål
  • 4 af Arsenal’s seneste 5 kampe havde over 5.5 mål
  • Der er scoret imod Fulham i 18 af de seneste 20 kampe
  • I de seneste 6 Fulham udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 5 Fulham kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 5 af Fulham’s seneste 6 udekampe havde under 2.5 mål
  • Der er scoret imod Fulham i 8 af de seneste 10 udekampe

Form Arsenal mod Fulham

Arsenal er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Manchester City, før de bankede Nottingham Forrest med 2-1. Senest blev Crystal Palace nedlagt i en 0-1 sejr. Det store mål for sæsonen for Arsenal er selvfølgelig at vinde titlen, og en plads i top to er minimumskravet før den kommende sæson i Premier League. Arsenal vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Emirates Stadium, men spillede uafgjort en gange og led en nederlag. De lukkede ni ind og scorede selv 17.

Det er alt eller intet for Fulham i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-1 nederlag mod Manchester United, hvortil de svarede igen mod Everton i en 0-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-3 mod Brentford. Det forventes, at Fulham vil være involverede i en nedrykningskamp i Premier League i størstedelen af sæsonen, da de virker en smule for tynde i kvaliteten til at blive i denne division. Fulham vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede syv mål, mens de samtidig indkasserede fem mål.

Arsenal vs Fulham – Seneste nyt

Arsenal kan have op til fem fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Fulham. Gabriel behøver ikke klæde om, når Arsenal næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Leandro Trossard, Reiss Nelson, Gabriel Jesus og Emile Smith Rowe er blandt de fire spillere, som mangler for Arsenal den kommende lørdag.

Arsenal mod Fulham – indbyrdes historik

Fulham formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 10 kampe mod Arsenal. Arsenal ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-1 og 3-0 i deres seneste to opgør mod Fulham. Arsenal har generelt overtaget mod Fulham,, og kan fremvise en nydelig 8-2-0 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.22.

I 5 af de seneste 6 indbyrdes Premier League opgør mellem Arsenal og Fulham blev der scoret mindst tre mål. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem Arsenal og Fulham. Begge hold var på tavlen seks gange i deres seneste 10 møder.

Arsenal mod Fulham Spiltips

Granit Xhaka har været den bedste målskytte i Premier League for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Arsenal satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Fulham kigger til gengæld mod Aleksandar Mitrovic i håb om, at han kan udvide totalen på tre mål i hans seneste kampe i Premier League.

Arsenal høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag i denne serie. Fulham sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt syv nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Arsenal på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Fulhams seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Arsenal presterte 2.7 mål i gjennomsnitt, mens Fulham presterte 0.8 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Arsenals seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.1 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.