FC Fredericia mod FC Helsingør – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både FC Fredericia og FC Helsingør, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Nordicbet Liga på Monjasa Parkpå søndag.

FC Fredericia går ind til runde 9 som nummer 3 i Nordicbet Liga tabellen med 16 point på kontoen. Med otte runder bag dem har FC Helsingør samlet syv point, hvilket giver dem en placering som nummer 11 i stillingen.

FC Fredericia oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. FC Fredericia præsterede flotte 2.4 mål pr. kamp, eller sammenlagt 24 kasser. De indkasserede ti mål, et gennemsnit på en pr. kamp med clean sheets i fem af dem.

FC Helsingør er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 24 mål, mens FC Helsingør præsterede et “clean sheet”. De indkasserede i snit 2.4 mål pr. kamp.

FC Fredericia har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter otte kampe, hvori de noterede sig fem sejre og to nederlag i Nordicbet Liga. FC Fredericia tabte ingen af deres foregående 5 kampe.

FC Helsingør kigger på to sejre, samt en uafgjorte såvel som fem nederlag i Nordicbet Liga. FC Helsingør led nederlag i deres seneste 4 kampe.

Vores tip

  • FC Fredericia har i vandt 4 af de seneste 5 kampe ikke indkasseret et mål
  • FC Fredericia var i vandt 5 af deres seneste 6 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • FC Fredericia har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Fredericia har ikke tabt deres seneste 6 kampe
  • FC Fredericia vandt 5 af 6 af deres seneste kampe
  • FC Helsingør tabte 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • FC Helsingør var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med over 3.5 mål
  • FC Helsingør var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • I de seneste 4 FC Helsingør kampe, har summen af mål været over 3.5
  • FC Helsingør var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål

Form FC Fredericia mod FC Helsingør

FC Fredericia er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod HB Køge, før de bankede Vendsyssel FF med 0-2. Senest blev Dalum IF nedlagt i en 1-8 sejr. FC Fredericia præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede 11 og indkasserede seks mål.

FC Helsingør har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-6 af Hillerød Fodbold, før Kolding IF satte sig igennem med 4-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Hobro IK, der satte sig igennem med 1-3. FC Helsingør formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga. De opnåede nul uafgjorte og tabte seks, hvori de indkasserede 16 og scorede fem mål.

FC Fredericia scorede ti mål og indkasserede to i deres seneste fire kampe mod hold fra den nederste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. De opnåede ti point og tre sejre. FC Fredericia scorede tre mål og indkasserede selv ti i deres foregående fire opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Dette førte til nul sejre og en point.

FC Fredericia vs FC Helsingør – Seneste nyt

FC Fredericia mod FC Helsingør – indbyrdes historik

FC Helsingør har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 7 indbyrdes opgør mod FC Fredericia. Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang FC Fredericia stod overfor FC Helsingør. Det sluttede 4-1 i en fremragende Nordicbet Liga duel imellem klubberne. FC Helsingør vandt syv af ti seneste opgør mod FC Fredericia. Sidstnævnte sejrede dog 4-1 i deres seneste møde, og er på udkig efter en opfølger.

FC Fredericia scorede mindst én gang i de seneste 8 indbyrdes opgør mod FC Helsingør i Nordicbet Liga. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem FC Fredericia og FC Helsingør.

FC Fredericia mod FC Helsingør Spiltips

Adam Jakobsen har været stærk for FC Fredericia i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. FC Helsingør håber, at Monday Etim kan finde skarpheden frem igen oven på nul mål i de seneste seks kampe.

FC Fredericia var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også to nederlag i denne serie. FC Helsingør sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led syv nederlag. FC Fredericia har set seks af deres seneste 10 kampe i Monjasa Park gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i otte FC Helsingørs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i otte kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. FC Fredericia præsterede et gennemsnit på 1.8 mål, mens FC Helsingør snittede 1.9 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af FC Fredericias seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 3.1 mål i gennemsnit. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af de 10 seneste kampe, som FC Helsingør spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 1.8mål pr. kamp i denne serie.