West Ham mod Sheffield United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når West Ham ankommer til London Stadium på lørdag for at udfordre Sheffield United i Sheffield United, håber sidstnævnte at udnytte hjemmebanepublikummet til deres fordel.

Sheffield United er nummer 7 i tabellen med ti point efter seks kampe, mens West Ham rangerer som nummer 20 med en point efter seks kampe.

Der har været seriøst med mål, når Sheffield United har spillet kampe på det seneste. Begge hold scorede nemlig i deres seneste 8 kampe i streg.

Sheffield United har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur en gange.

West Ham vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score syv gange i deres seneste ti opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 20 mål ind i de kampe, lig med et snit på to pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Sheffield United har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter seks kampe, hvori de noterede sig tre sejre og to nederlag i Sheffield United. Sheffield United lukkede mål ind i deres foregående 9 kampe på stribe.

West Ham kigger på nul sejre, samt en uafgjorte såvel som fem nederlag i Sheffield United. West Ham lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

  • I 15 af de seneste 16 kampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • 15 af West Ham’s seneste 16 kampe havde over 2.5 mål
  • West Ham scorede i deres seneste 16 hjemmekampe
  • Der er scoret imod West Ham i de seneste 16 kampe
  • 11 af West Ham’s seneste 13 kampe havde over 3.5 mål
  • 13 af Sheffield United’s seneste 14 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Sheffield United i de seneste 11 kampe
  • 8 af Sheffield United’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • Sheffield United har ikke vundet 11 af 12 af deres seneste kampe
  • Sheffield United tabte 9 af 11 af deres seneste kampe

Form West Ham mod Sheffield United

West Ham har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke TSC Backa Topola med 3-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-1 mod Liverpool. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-1 over Lincoln City. West Ham tager fat på sæsonen med et mål om at kæmpe sig til en plads blandt de øverste i tabellen. De har styrke nok til at den øvre halvdel er indenfor deres rækkevidde. West Ham præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede 11 og indkasserede ni mål.

Sheffield United har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Everton, hvorefter de mod Tottenham tabte 2-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Newcastle, der vandt 0-8. West Ham tager fat på sæsonen med et mål om at kæmpe sig til en plads blandt de øverste i tabellen. De har styrke nok til at den øvre halvdel er indenfor deres rækkevidde. Sheffield United kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv tre.

West Ham tog syv point fra deres seneste tre opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet to sejre af sig efter seks mål scoret og tre indkasseret.

West Ham vs Sheffield United – Seneste nyt

West Ham skulle bare have én spiller siddende, når de møder Sheffield United på London Stadium.

West Ham må stille op uden Aaron Cresswell den kommende lørdag mod Sheffield United, da han døjer med en skade.

Sheffield United må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele en har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Sheffield United-truppen, er Oliver McBurnie i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

William Osula, Ismaila Cheick Coulibaly, George Baldock, John Egan, Ben Osborn, Max Lowe, John Fleck, Daniel Jebbison, Rhian Brewster og Rhys Norrington-Davies bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Sheffield United, når de drager til London Stadium.

West Ham mod Sheffield United – indbyrdes historik

West Ham ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 1-0 og 3-0 i deres seneste to opgør mod Sheffield United. West Ham vandt tre af deres seneste ti kampe mod Sheffield United, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten endte uafgjort.

I en af de tidligere seks matches kampe mellem West Ham og Sheffield United scorede begge hold.

West Ham mod Sheffield United Spiltips

Gustavo Hamer virker til at være i anstændig form for Sheffield United, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi West Ham, som er store favoritter til sejren på lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Jarrod Bowen, som stod for fire mål i hans seneste seks kampe.

West Ham var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også tre nederlag i denne serie. Sheffield United sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led seks nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. West Ham holdt kun rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Sheffield United præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste seks kampe mellem disse to hold. West Ham præsterede et gennemsnit på 1.01 mål, mens Sheffield United snittede 0.84 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af West Hams sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 0.8 mål i disse kampe.