Sønderjyske Fodbold mod B.93 – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nordicbet Liga kampen på Sydbank Park på lørdag er en duel imellem hjemmeholdet Sønderjyske Fodbold og gæsterne fra B.93.

Sønderjyske Fodbold er nummer 2 i tabellen med 21 point efter ti kampe, mens B.93 rangerer som nummer 8 med 11 point efter ti kampe.

Sønderjyske Fodbold går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste tikampe. Sønderjyske Fodbold snitter 2.7 mål pr. opgør med 27 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 13 ind, hvilket giver et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i to disse kampe.

For for deres næste Nordicbet Liga kamp, er B.93 i enestående målform. I deres seneste 10 ti kampe bankede de i gennemsnit1.1 i netmaskerne. En yderst respektabel total på 11 mål, mens de samtidig indkasserede 19 mål. Det sidste giver et snit på 1.9 mål imod pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Sønderjyske Fodbold er noteret for seks sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til en nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. Sønderjyske Fodbold var på måltavlen i deres seneste 15 i træk.

B.93 kigger på tre sejre, samt to uafgjorte såvel som fem nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • Sønderjyske Fodbold scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
  • Der er scoret imod Sønderjyske Fodbold i 14 af de seneste 16 kampe
  • 8 af Sønderjyske Fodbold’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • Sønderjyske Fodbold har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • Sønderjyske Fodbold scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • B.93 har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • B.93 har i vandt 3 af de seneste 4 ude kampe ikke indkasseret et mål
  • B.93 vandt 5 af 6 af deres seneste udekampe
  • B.93 scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe
  • 3 af B.93’s seneste 4 udekampe havde under 1.5 mål

Form Sønderjyske Fodbold mod B.93

Sønderjyske Fodbold har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-1 mod Vejle BK, hvorefter de opnåede 1-1 mod AaB. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 3-4 i opgøret mod FC Helsingør. Sønderjyske Fodbold præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede 15 og indkasserede syv mål.

De seneste tre kampe har for B.93 givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Hillerød Fodbold med 0-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-2 mod Hobro IK. Deres seneste opgør, mod Randers FC, indbragte et point i en 3-3 kamp. B.93 vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede syv mål.

Sønderjyske Fodbold vandt tre kampe, scorede 12 mål og indkasserede seks i deres foregående fem kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt ti point. B.93 opnåede nul sejre og to point i de seneste fem kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede to gange i disse kampe, men lukkede også selv 11 ind.

Sønderjyske Fodbold vs B.93 – Seneste nyt

Sønderjyske Fodbold mod B.93 – indbyrdes historik

Sønderjyske Fodbold har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 8 indbyrdes opgør mod B.93. Sønderjyske Fodbold ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 6-1 og 2-0 i deres seneste to opgør mod B.93. Sønderjyske Fodbold har været en smule mere succesfuld i end B.93 i deres seneste dueller. Med en 6-1-3 fordel før deres kommende møde, glæder Sønderjyske Fodbold sig ganske givet til et gensyn.

Sønderjyske Fodbold scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod B.93 i Nordicbet Liga. Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem Sønderjyske Fodbold og B.93.

Sønderjyske Fodbold mod B.93 Spiltips

Mikkel Mouritz virker til at være i anstændig form for B.93, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Sønderjyske Fodbold, som er store favoritter til sejren den kommende lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Peter Christiansen, som stod for seks mål i hans seneste seks kampe.

Sønderjyske Fodbold var i stand til at vinde tre af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også fire nederlag i denne serie. B.93 sejrede i syv af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led to nederlag. Sønderjyske Fodbold scorede kun kampens første mål tre gange i deres seneste 10 kampe på Sydbank Park. B.93 scorede kampens første kasse i fire af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Sønderjyske Fodbold presterte 2.4 mål i gjennomsnitt, mens B.93 presterte 1.3 mål i snitt. Begge lag skåret syv gange ganger i disse duellene. Der var over 2.5 mål i otte af Sønderjyske Fodbolds foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.7 mål i processen. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 3.5 mål i disse kampe.