Hillerød Fodbold mod AC Horsens – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hillerød Fodbold agerer værter på et neutralt sted for gæsterne fra AC Horsens til et opgør i Nordicbet Liga den kommende fredag.

Hillerød Fodbold er nummer 9 i tabellen med otte point efter ti kampe, mens AC Horsens rangerer som nummer 6 med 16 point efter ti kampe.

Hillerød Fodbold kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 19 mål. Det er 1.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gang.

AC Horsens er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens AC Horsens præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

Hillerød Fodbold er noteret for to sejre, og har desuden spillet to uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

AC Horsens kigger på fem sejre, samt en uafgjorte såvel som fire nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • Hillerød Fodbold har i tabte 3 af de seneste 4 kampe ikke scorede et mål
  • Der er scoret imod Hillerød Fodbold i 10 af de seneste 11 kampe
  • Hillerød Fodbold var i tabte 3 af deres seneste 4 kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål
  • Hillerød Fodbold har ikke vundet deres seneste 4 kampe
  • Hillerød Fodbold var i tabte 3 af deres seneste 4 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • 13 af AC Horsens’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • AC Horsens har ikke tabt deres seneste 3 kampe
  • 3 af AC Horsens’s seneste 4 kampe havde under 2.5 mål
  • Der er ikke scoret imod AC Horsens i de seneste 3 kampe

Form Hillerød Fodbold mod AC Horsens

Bare ét point forhindrer Hillerød Fodbold i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-2 og 0-1 mod Lyngby Boldklub og B.93. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod Næstved BK. Hillerød Fodbold var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens to sluttede uafgjort og de led tre nederlag. De stod selv for fire mål, men indkasserede samtidig otte.

AC Horsens er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod B.93, før de bankede Hobro IK med 0-1. Senest blev Vendsyssel FF nedlagt i en 3-1 sejr. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt AC Horsens to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede ti og scorede seks mål.

Hillerød Fodbold har opnået et point fra deres seneste fem kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt nul kampe med en score på fem mål for og 11 imod. AC Horsens vandt en sejre i deres foregående fem kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede to mål og lukkede ti ind. Dette indbragte dem tre point.

Hillerød Fodbold vs AC Horsens – Seneste nyt

AC Horsens ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Hillerød Fodbold på et neutralt sted.

Jean Carlos rejser ikke med AC Horsens til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Hillerød Fodbold mod AC Horsens – indbyrdes historik

Hillerød Fodbold mod AC Horsens Spiltips

Det er vanskeligt at komme udenom Anders K. Jacobsen, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne fire gange i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga for AC Horsens. Hans sæsontotal i Nordicbet Liga siger undefined mål. Med fem mål i seks kampe for Hillerød Fodbold i Nordicbet Liga, er Sebastian Pingel også en spiller, der er værd at holde øje med.

Hillerød Fodbold vandt beskedne en sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra AC Horsens vandt en af deres seneste 10 udekampe, hvoraf nul sluttede remis. De tabte desuden ni af disse udekampe. Hillerød Fodbold vandt kun beskedne to sejre i deres seneste 10 kampe, mens AC Horsens præsterede fem sejre af 10 mulige.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Hillerød Fodbolds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.