Newcastle mod Paris SG – Optakt, Spilfiduser, Odds

Newcastle er ved at gøre sig klar til at kæmpe mod Paris SGpå onsdag på St James’ Park. Kampen består af 16 spil i anden runde af Champions League gruppespillet.

Efter den første runde af gruppespillet er Newcastle nummer to med en point, mens Paris SG har tre point som nummer en.

Paris SG rangerer endnu engang blandt de klubber, som kan tillade sig at drømme om at spille sig til finalen i Champions League. Der bør ikke være de store udfordringer i at spille sig igennem gruppefasen, hvor de vil være opsatte på at sikre førstepladsen.

Det startede da også stærkt for pariserne, der kommer med et helt nyt udseende. De var stærke i hjemmekampen mod Dortmund, men har til gengæld gang i en skidt sæsonstart i Ligue 1. Alt er med andre ord ikke godt, og der venter en voldsom udekamp i det nordengelske.

Newcastle fightede sig til et stærkt point i Milano i første runde og har vundet alle tre kampe i England i mellemtiden. Alle tre til nul, hvilket ikke mindst er stærkt, når man har mødt Manchester City undervejs. Der bliver blæs på St. James Park.

Newcastle har før kampen den kommende onsdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående otte kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 20 mål. Det er lig med to i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent to gange.

Paris SG kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende onsdag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 13 mål imod. Det giver et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur en gange.

  • Newcastle har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Newcastle scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Newcastle scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • Newcastle vandt 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
  • 4 af Newcastle’s seneste 5 kampe havde under 3.5 mål
  • Paris SG har ikke tabt deres seneste 10 udekampe
  • Paris SG scorede i 21 af deres seneste 23 udekampe
  • Paris SG scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • Paris SG var i vandt 8 af deres seneste 10 ude kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • 10 af Paris SG’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål

Odds til kampen mellem Newcastle og Paris SG leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Newcastle (2.45) | Uafgjort (3.60) | Paris SG (2.63)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.35) | Over 2.5 (1.57)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.50) | BTTS Nej (1.50)

Hent dit risikofrie væddemål her

Newcastle vs Paris SG – Seneste nyt

Newcastle kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende onsdag skal i kamp mod Paris SG.

Joelinton, Javier Manquillo, Emil Krafth og Joseph Willock er blandt de fire spillere, som mangler for Newcastle den kommende onsdag.

I værste fald må Paris SG finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Champions League. Blandt de fraværende spillere i Paris SG-truppen, er Kang-In Lee i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Marco Asensio, Alexandre Letellier, Sergio Rico, Nuno Mendes og Presnel Kimpembe, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til St James’ Park.

Lineup Newcastle vs Paris SG

Form Newcastle mod Paris SG

Newcastle er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende onsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Sheffield United nedlagt 0-8, hvorefter det blev 1-0 mod Manchester City. Senest måtte også Burnley bøje sig i et 2-0 nederlag.

Paris SG er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-0 og 4-0 over B. Dortmund samt Marseille. Serien blev dog bremset mod Clermont Foot i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0.

Newcastle mod Paris SG – indbyrdes historik

Det er første gang Newcastle står Paris SG overfor hinanden, i hvert fald i Champions League, hvor begge altså står overfor en helt ukendt modstander.

Newcastle var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også en nederlag i denne serie. Paris SG sejrede i syv af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led nul nederlag. Paris SG har virkelig været klar fra første fløjt og scorede kampens første mål ikke færre end ni gange i deres seneste 10 udekampe. Værterne fra Newcastle scorede det første mål i otte af de seneste 10 hjemmekampe.

Newcastle mod Paris SG – Formstærke spillere