F.C. København mod Bayern München – Optakt, Spilfiduser, Odds

F.C. København er ved at gøre sig klar til at kæmpe mod Bayern Münchenden kommende tirsdag på Parken connected by 3. Kampen består af 16 spil i anden runde af Champions League gruppespillet.

Efter den første runde af gruppespillet er F.C. København nummer to med en point, mens Bayern München har tre point som nummer en.

At vinde Champions League kommer aldrig til at ske for i denne tidsalder for F.C. København. De vil dog ikke desto mindre fighte hårdt i en gruppe, hvor hvert point vil anset for en mindre sejr.

De slap igennem gruppespillet i sidste sæson med uafgjort alle tre hjemmekampe. Det vil være en overraskelse, hvis det sker igen i aften, men de bremsede trods alt Manchester City her for et år siden. Hvorfor så ikke også Bayern München?

Bayern München er store favoritter til at spille sig igennem gruppespillet i Champions League som vindere af puljen. Det burde være en ren spadseretur at spille sig til næste runde i en turnering, hvor de er blandt de største favoritter til titlen.

Harry Kane har fået en god start i klubben og er allerede oppe på otte scoringer i Bundesligaen. Dertil scorede han også i premieren i gruppespillet og sammen med Leroy Sane er han selvfølgelig manden, der skal holdes øje med i Parken i aften på gæsternes hold.

F.C. København har før kampen på tirsdag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 13 mål. Det er lig med 1.3 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.

Bayern München kommer med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.4 mål pr. kamp, svarende til 24 mål i alt. I egen ende lukkede de ni mål ind, eller 0.9 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent seks gange.

  • F.C. København har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste kampe
  • F.C. København scorede i 25 af deres seneste 26 kampe
  • F.C. København scorede i 23 af deres seneste 25 hjemmekampe
  • F.C. København har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe F.C. København har spillet, har begge hold scoret
  • Bayern München scorede i 48 af deres seneste 50 kampe
  • Bayern München scorede i 31 af deres seneste 33 udekampe
  • 14 af Bayern München’s seneste 15 kampe havde over 2.5 mål
  • 12 af Bayern München’s seneste 14 udekampe havde over 2.5 mål
  • Bayern München var i vandt de seneste 5 ude kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål

Odds til kampen mellem F.C. København og Bayern München leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: F.C. København (12.00) | Uafgjort (7.00) | Bayern München (1.18)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.88) | Over 2.5 (1.40)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (1.80) | BTTS Nej (1.95)

Mangler du en bookmaker til F.C. København mod Bayern München? Få et risikofrit væddemål her.

F.C. København vs Bayern München – Seneste nyt

F.C. København kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende tirsdag skal i kamp mod Bayern München.

Andreas Cornelius, Nicolai Boilesen og Davit Khocholava er blandt de tre spillere, som mangler for F.C. København på tirsdag.

Bayern München ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på tirsdag møder F.C. København.

Matthijs de Ligt, Manuel Neuer, Tarek Buchmann og Raphael Guerreiro bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Bayern München, når de drager til Parken connected by 3.

Lineup F.C. København vs Bayern München

Form F.C. København mod Bayern München

I deres seneste tre kampe formåede F.C. København først at banke Brondby IF med 2-3. Herefter nedlagde de også IF Lyseng med 0-9, inden stimen stoppede mod FC Midtjylland, der vandt en 0-2 sejr.

Bayern München er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 7-0 og 0-4 over Bochum samt Preussen Muenster. Serien blev dog bremset mod RB Leipzig i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2.

F.C. København mod Bayern München – indbyrdes historik

Det er første gang F.C. København står Bayern München overfor hinanden, i hvert fald i Champions League, hvor begge altså står overfor en helt ukendt modstander.

F.C. København var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også to nederlag i denne serie. Bayern München sejrede i syv af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led to nederlag. F.C. København præsterede tre sejre uden at indkassere et eneste mål i deres foregående 10 kampe på Parken connected by 3.

F.C. København mod Bayern München – Hold øje med…