San Marino mod Danmark – Optakt, Spilfiduser, Odds

San Marino og Danmark mødes den kommende tirsdag på Stadio Olimpico San Marino med de afgørende runder af kvalifikationsgruppespillet forestående. Mens udeholdet stadig har en chance for at nå EM, er hjemmeholdets chancer forduftet. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 4-0 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende tirsdag.

Vi er nået til sidste runde af gruppespillet for denne omgang, og San Marino går ind til denne som nummer seks. De har samlet nul point undervejs, mens Danmark har 16 point som nummer to. San Marino ligger nummer 207 på verdensranglisten hos FIFA, mens Danmark befinder sig på en placering som nummer 18 i verden.

San Marino har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 4-0 af Danmark, før Slovenien satte sig igennem med 0-4. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Nordirland, der satte sig igennem med 3-0.

Danmark har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev San Marino nedlagt 4-0, hvorpå Finland blev fejet til side med 0-1. Senest gik formen ud over Kasakhstan, der blev slået med 3-1.

San Marino vandt ikke en eneste af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, men opnåede dog en uafgjorte undervejs. De ledni nederlag i denne serie. Danmark vandt tre af deres foregående 10 ligakampe på udebane, mens de spillede uafgjort i engange. De tabte seks udekampe i denne serie.

 

Form San Marino mod Danmark

San Marino præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks landskampe. De spillede uafgjort nul gange og led seks nederlag, mens de indkasserede 22 og scorede nul mål.

Danmark præsterede flotte fire sejre i deres seks landskampe, der også gav dem en uafgjort og en nederlag. De smækkede 12 mål i kassen, mens de indkasserede fem.

San Marino har ikke formået at vinde i 100 opgør på stribe.

Danmark ankommer til deres næste kamp med en imponerende serie af 3 sejre i træk.

Vores tip

  • San Marino har ikke vundet deres seneste 100 kampe
  • San Marino har ikke vundet deres seneste 51 hjemmekampe
  • San Marino var i tabte 32 af deres seneste 34 hjemme kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • San Marino var i tabte 26 af deres seneste 28 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • San Marino har i tabte 13 af de seneste 15 kampe ikke scorede et mål
  • Danmark scorede i 21 af deres seneste 23 udekampe
  • I 7 af de seneste 9 udekampe Danmark har spillet, har begge hold scoret
  • Danmark har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål
  • 7 af Danmark’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Danmark i 9 af de seneste 10 udekampe

San Marino vs Danmark – Seneste nyt

San Marino mod Danmark – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Danmark med de tre point i en 4-0 kamp, der blev spillet på Stadio Olimpico San Marino den 7 september 2023. San Marino vandt nul af deres foregående en kamp mod Danmark, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten sluttede uafgjort.

Spilfiduser for kampen

Stadio Olimpico San Marino fandt vej til netmaskerne undefined gange i de foregående seks kampe i EM for San Marino. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende tirsdag. Gamblere vil også have et godt øje til Jonas Wind i håb om, at han kan føje til de tre mål, han præsterede i de seneste seks kampe i EM for Danmark.

Danmark præsterede blot at holde rent bur i en af deres seneste 10 udekampe. San Marino formåede at holde rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe på Stadio Olimpico San Marino.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks af San Marinos sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.