Galatasaray mod Bayern München – Optakt, Spilfiduser, Odds

Galatasaray skal op imod Bayern München den kommende tirsdag i en kamp spillet på NEF Stadyumu. Det er tredje runde af gruppespillet i Champions League, hvor begge fortsat vil være yderst opsatte på at føje til pointkontoen.

Efter anden runde af gruppespillet er Galatasaray nummer to med fire point, hvorimod Bayern München har seks point som nummer en.

Galatasaray har før kampen den kommende tirsdag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 16 mål. Det er lig med 1.6 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

Bayern München kommer med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.4 mål pr. kamp, svarende til 24 mål i alt. I egen ende lukkede de ti mål ind, eller en mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent fem gange.

  • Galatasaray scorede i 51 af deres seneste 53 kampe
  • Galatasaray scorede i 50 af deres seneste 52 hjemmekampe
  • Galatasaray har ikke tabt deres seneste 16 kampe
  • Galatasaray har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste hjemmekampe
  • Galatasaray vandt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Bayern München scorede i 53 af deres seneste 55 kampe
  • I de seneste 13 Bayern München kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Bayern München scorede i 34 af deres seneste 36 udekampe
  • I de seneste 10 Bayern München udekampe, har summen af mål været over 2.5
  • Bayern München har ikke tabt deres seneste 10 kampe

Odds til kampen mellem Galatasaray og Bayern München leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Galatasaray (5.50) | Uafgjort (4.75) | Bayern München (1.50)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.70) | Over 2.5 (1.44)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.20) | BTTS Nej (1.61)

Mangler du en bookmaker til Galatasaray mod Bayern München? Få et risikofrit væddemål her.

Galatasaray vs Bayern München – Seneste nyt

I værste fald må Bayern München finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Champions League.

Serge Gnabry, Noussair Mazraoui, Dayot Upamecano, Raphael Guerreiro, Tarek Buchmann og Raphael Guerreiro bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Bayern München, når de drager til NEF Stadyumu.

Lineup Galatasaray vs Bayern München

Form Galatasaray mod Bayern München

Galatasaray er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende tirsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Manchester United nedlagt 2-3, hvorefter det blev 0-2 mod Antalyaspor. Senest måtte også Besiktas bøje sig i et 2-1 nederlag.

Bayern München har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev F.C. København nedlagt 1-2, hvorpå Freiburg blev fejet til side med 3-0. Senest gik formen ud over Mainz 05, der blev slået med 1-3.

Galatasaray mod Bayern München – indbyrdes historik

Sidste gang disse to hold stod over for hinanden, vandt Bayern München med 3-1. Der er ingen tvivl om, at de planlægger et lignende resultat på tirsdag. Når Galatasaray går ind til kampen mod Bayern München på NEF Stadyumu, gør de det med en indbyrdes historik, der siger 0-0-1 i deres tidligere en encounter.

Galatasaray har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med otte sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i en kampe, mens en kastede nederlag af sig. Bayern München vandt otte af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede en uafgjort og tabte en gang i denne stime. Galatasaray præsterede fire sejre uden at indkassere et eneste mål i deres foregående 10 kampe på NEF Stadyumu.

Galatasaray mod Bayern München – Formstærke spillere