Kolding IF mod AaB – Optakt, Spilfiduser, Odds

Kolding IF tager den kommende lørdag imod AaB i Nordicbet Liga på Autocentralen Park.

AaB nyder udsigten fra toppen af tabellen med 33 point for 13 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Kolding IF ligger placeret som nummer 4 i Nordicbet Liga med 22 point oven på 13 afviklede kampe.

Selvom Kolding IF halter efter AaB med et to-cifret antal point, vil det stadig være et selvtillidsboost af rang at slå topholdet i Nordicbet Liga. Et boost der kan komme dem til god gavn i de kommende runder. Men tillader gæsterne det?

Kolding IF har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 18 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.8 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur to gange.

AaB ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste seks kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de otte mål ind, eller 0.8 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent to gange.

Kolding IF har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 13 kampe, hvori de noterede sig syv sejre og fem nederlag i Nordicbet Liga.

AaB har endnu ikke lidt nederlag i denne sæson i Nordicbet Liga, men kan i stedet vise ti sejre og tre uafgjorte frem. AaB har ramt en seriøst god formkurve, der siger 13 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

  • 18 af Kolding IF’s seneste 20 kampe havde over 2.5 mål
  • Kolding IF scorede i 22 af deres seneste 23 kampe
  • I de seneste 9 Kolding IF hjemmekampe, har summen af mål været over 2.5
  • Kolding IF scorede i 20 af deres seneste 22 hjemmekampe
  • I 8 af de seneste 9 hjemmekampe Kolding IF har spillet, har begge hold scoret
  • AaB scorede i deres seneste 16 kampe
  • AaB scorede i 26 af deres seneste 28 udekampe
  • AaB har ikke tabt 15 af 16 af deres seneste kampe
  • AaB har ikke tabt 13 af 14 af deres seneste udekampe
  • AaB var i vandt 7 af de seneste 9 ude kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5

Form Kolding IF mod AaB

I deres seneste tre kampe formåede Kolding IF først at banke Hobro IK med 2-3. Herefter nedlagde de også HB Køge med 3-1, inden stimen stoppede mod Sønderjyske Fodbold, der vandt en 4-0 sejr. Kolding IF vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Nordicbet Liga, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. De scorede 13 mål og lukkede otte.

AaB har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Vendsyssel FF nedlagt 1-3, hvorpå AC Horsens blev fejet til side med 1-4. Senest gik formen ud over B.93, der blev slået med 2-1. AaB præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Nordicbet Liga, der også gav dem to uafgjorte og nul nederlag. De smækkede 14 mål i kassen, mens de indkasserede fem.

Kolding IF opnåede tre point fra deres foregående seks kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejr med syv mål scoret og 16 indkasseret. AaB scorede 13 mål og lukkede fire ind i deres seneste seks kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem fire sejre og 13 point.

Kolding IF vs AaB – Seneste nyt

Kolding IF mod AaB – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende lørdag. Kolding IF vandt nul af deres foregående en kamp mod AaB, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten sluttede uafgjort.

I en af de tidligere en kampe mellem Kolding IF og AaB scorede begge hold.

Kolding IF mod AaB Spiltips

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Thomas Mikkelsen ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. AaB sætter deres lid til, at Richard Odada kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

Kolding IF var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også tre nederlag i denne serie. AaB sejrede i syv af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led en nederlag. I deres seneste 10 hjemmekampe på Autocentralen Park, præsterede Kolding IF at score kampens første kasse fem gange. Gæsterne præsterede noget lignende i fem af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste en kamp mellem disse to hold. Kolding IF præsterede et gennemsnit på en mål, mens AaB snittede tre mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i ni af Kolding IFs forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på to mål i løbet af denne serie. Der blev scoret over 2.5 kasser i otte af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 2.8 mål.