Aston Villa mod Luton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Aston Villa skal op imod Luton på Villa Park den kommende søndag i en spændende Premier League duel.

Aston Villa går ind til runde 10 som nummer 5 i Premier League tabellen med 19 point på kontoen. Med ni runder bag dem har Luton samlet fem point, hvilket giver dem en placering som nummer 17 i stillingen.

Hvad målscoring angår, er Luton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne otte gange i deres foregående fem kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent nul gange i denne serie.

Aston Villa har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter ni kampe, hvori de noterede sig seks sejre og to nederlag i Premier League. Aston Villa tabte ingen af deres foregående 5 kampe.

Luton kigger på en sejre, samt to uafgjorte såvel som seks nederlag i Premier League. Luton indkasserede mindst én kasse i deres seneste 9 kampe.

Vores tip

  • Aston Villa scorede i deres seneste 22 hjemmekampe
  • Aston Villa vandt 14 af 16 af deres seneste hjemmekampe
  • Aston Villa scorede i 22 af deres seneste 23 kampe
  • Aston Villa har ikke tabt 15 af 16 af deres seneste hjemmekampe
  • 10 af Aston Villa’s seneste 11 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Luton i de seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod Luton i 14 af de seneste 15 udekampe
  • 7 af Luton’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
  • Luton har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
  • 6 af Luton’s seneste 8 udekampe havde over 2.5 mål

Form Aston Villa mod Luton

Aston Villa ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Wolverhampton. Herefter var de oppe imod West Ham i en kamp, der sluttede 4-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod AZ Alkmaar, som blev nedlagt med 1-4. Aston Villa har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 21 gange, mens de indkasserede fem mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Bare ét point forhindrer Luton i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-2 og 0-1 mod Burnley og Tottenham. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod Nottingham Forrest. Luton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led tre nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv fem.

Aston Villa scorede 11 mål og indkasserede tre i deres seneste fire kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede ti point og tre sejre. Aston Villa scorede to mål og indkasserede selv ti i deres foregående fire opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til nul sejre og nul point.

Aston Villa vs Luton – Seneste nyt

Aston Villa kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Luton på søndag.

Jacob Ramsey, Alex Moreno, Diego Carlos, Bertrand Traore, Tyrone Mings og Emiliano Buendia er blandt de seks spillere, som mangler for Aston Villa den kommende søndag.

Luton ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende søndag møder Aston Villa.

Det er navne som Mads Juel Andersen, Amari’i Bell, Daniel Potts og Jordan Clark, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Villa Park.

Aston Villa mod Luton – indbyrdes historik

Aston Villa vandt en af deres seneste tre kampe mod Luton, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten endte uafgjort.

Aston Villa mod Luton Spiltips

Carlton Morris virker til at være i anstændig form for Luton, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Aston Villa, som er store favoritter til sejren på søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Ollie Watkins, som stod for fem mål i hans seneste seks kampe.

Aston Villa høstede tre point i otte af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led en nederlag i denne serie. Luton sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fem nederlag. Aston Villa har set otte af deres seneste 10 hjemmekampe på Villa Park byde på over 2.5 mål. Af disse 10, var der over 3.5 mål i fire af kampene. Der var over 2.5 mål i fire af Lutons seneste 10 udekampe, der bød på over 3.5 mål to gange.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Aston Villas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de en mål i disse kampe.