Brighton mod Fulham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Brightonden kommende søndag møder Fulham. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Brighton går ind til runde 10 som nummer 7 i Premier League tabellen med 16 point på kontoen. Med ni runder bag dem har Fulham samlet 11 point, hvilket giver dem en placering som nummer 13 i stillingen.

Eftersom Brighton står med en god mulighed for at understrege deres ambition om en plads i top seks ved at slå Fulham på den kommende søndag, burde vi have en spændende kamp i vente.

Brighton oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Brighton præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 20 mål, et gennemsnit på to pr. kamp med clean sheets i nul af dem.

Hvad målscoring angår, er Fulham ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Brighton har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter ni kampe, hvori de noterede sig fem sejre og tre nederlag i Premier League. Brighton indkasserede mindst ét mål i deres seneste 13 kampe.

Fulham kigger på tre sejre, samt to uafgjorte såvel som fire nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Brighton scorede i 50 af deres seneste 52 kampe
  • I de seneste 11 hjemmekampe i træk Brighton har spillet, har begge hold scoret
  • I 18 af de seneste 20 kampe Brighton har spillet, har begge hold scoret
  • Brighton scorede i deres seneste 18 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Brighton i de seneste 14 kampe
  • 8 af Fulham’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • Fulham har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • 5 af Fulham’s seneste 6 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Fulham i 8 af de seneste 10 kampe
  • Der er scoret imod Fulham i 5 af de seneste 7 udekampe

Form Brighton mod Fulham

Brighton har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Liverpool sluttede 2-2, hvorpå et 2-1 nederlag mod Manchester City fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Ajax blev nedlagt med 2-0. Brighton vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede 14 mål, men lukkede også ni ind.

Fulham har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Chelsea tabte de 0-2, hvorefter de vandt 3-1 over Sheffield United. De var tilbage i rendestenen med et 2-0 nederlag mod Tottenham. Fulham kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv fem.

Brighton noterede sig seks point efter to sejre i deres seneste to kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede syv mål, men indkasserede også to selv. Brighton scorede tre mål og indkasserede selv 11 i deres foregående fire opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til nul sejre og en point.

Brighton vs Fulham – Seneste nyt

Brighton kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Fulham den kommende søndag.

Danny Welbeck, Solly March, Tariq Lamptey, Pervis Estupinan og Jakub Moder er alle ude af truppen, som Brighton tager imod Fulham med på The American Express Community Stadium.

I værste fald må Fulham finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Fulham-truppen, er Calvin Bassey i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Issa Diop, Kenny Tete, Adama Traore, Tosin Adarabioyo og Steven-Andreas Benda bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Fulham, når de drager til The American Express Community Stadium.

Brighton mod Fulham – indbyrdes historik

Brighton har ikke vundet en eneste af de seneste 6 opgør mod rivalerne Fulham. Med sejre på 1-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Brighton ser Fulham uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Brighton vandt to af deres foregående ti kampe mod Fulham, mens sidstnævnte vandt fem af disse og resten sluttede uafgjort.

Begge hold scorede i tre af de seneste seks kampe mellem Brighton og Fulham.

Brighton mod Fulham Spiltips

Evan Ferguson har været stærk for Brighton i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Fulham håber, at Willian kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Brighton høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Fulham sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt seks nederlag. Brighton har ikke været alt for gode til at holde rent bur på The American Express Community Stadium, da de kun noterede sig en sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste seks kampe mellem disse to hold. Brighton præsterede et gennemsnit på 0.83 mål, mens Fulham snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der var over 2.5 mål i otte af Brightons foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 1.9 mål i processen. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de en mål i disse kampe.