West Ham vs Everton – Optakt, bedste Odds og gode tips

Everton rejser den kommende søndag til London Stadium for at møde West Ham i en Premier League kamp.

West Ham går ind til runde 10 som nummer 9 i Premier League tabellen med 14 point på kontoen. Med ni runder bag dem har Everton samlet syv point, hvilket giver dem en placering som nummer 16 i stillingen.

West Ham har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 18 mål. Det er lig med 1.8 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent en gange.

Hvad målscoring angår, er Everton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

West Ham er noteret for fire sejre, og har desuden spillet to uafgjorte, ligesom det er blevet til tre nederlag i Premier League i denne sæson. West Ham scorede mindst ét mål i deres seneste 11 kampe.

Everton har indtil videre præsteret to sejre og en uafgjorte samt seks nederlag i Premier League.

Vores tip

  • West Ham scorede i deres seneste 18 hjemmekampe
  • West Ham scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
  • I 10 af de seneste 12 kampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod West Ham i 19 af de seneste 21 kampe
  • Everton har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Everton i 10 af de seneste 11 kampe
  • 5 af Everton’s seneste 6 udekampe havde over 2.5 mål
  • 6 af Everton’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • I 4 af de seneste 5 udekampe Everton har spillet, har begge hold scoret

Form West Ham mod Everton

West Ham har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Newcastle, hvorefter de mod Aston Villa tabte 4-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Olympiacos, der vandt 2-1. West Ham vandt fire af deres seneste seks ligakampe på London Stadium, men spillede uafgjort en gang og led en nederlag. De lukkede syv ind og scorede selv 12.

Everton har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Luton tabte de 1-2, hvorefter de vandt 3-0 over Bournemouth. De var tilbage i rendestenen med et 2-0 nederlag mod Liverpool. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Everton to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede 11 mål.

West Ham noterede sig syv point efter to sejre i deres seneste tre kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede fem mål, men indkasserede også to selv. West Ham scorede nul mål og indkasserede selv syv i deres foregående tre opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til nul sejre og nul point.

West Ham vs Everton – Seneste nyt

West Ham skulle bare have én spiller siddende, når de møder Everton på London Stadium.

Vladimir Coufal sidder over for West Ham i deres kommende opgave på grund af en skade.

I værste fald må Everton finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Everton-truppen, er Ashley Young i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Andre Gomes, Dele Alli, Jack Harrison og Seamus Coleman bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Everton, når de drager til London Stadium.

West Ham mod Everton – indbyrdes historik

West Ham vandt 2-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende søndag. West Ham plejer at være ok med at møde Everton, som de har besejret fem gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på London Stadium.

Begge hold til at score gav kun gevinst i tre af de foregående ti opgør mellem Everton og West Ham.

West Ham mod Everton Spiltips

Jarrod Bowen har fire mål i seks Premier League kampe for West Ham, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Everton. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Abdoulaye Doucoure, der har banket tre mål ind i Premier League.

West Ham høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led to nederlag i denne serie. Everton sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt to nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Everton to sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. West Ham præsterede et gennemsnit på en mål, mens Everton snittede 0.9 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af West Hams forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.6 mål i løbet af denne serie. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.