Tottenham mod Chelsea – Kamp Forhåndsvisning, Tips, Odds

Tottenham har fordel af hjemmebane på Tottenham Hotspur Stadium, når Chelsea kommer forbi den kommende mandag til et opgør i Premier League.

Tottenham går ind til runde 11 som nummer 1 i Premier League tabellen med 26 point på kontoen. Med ti runder bag dem har Chelsea samlet 12 point, hvilket giver dem en placering som nummer 11 i stillingen.

Tottenham er i funky form med hele fire sejre i træk og de sætter selvfølgelig næsen op efter at fuldende en håndfuld af sejre mod Chelsea på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende mandag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Tottenham præsterede flotte 2.2 mål pr. kamp, eller sammenlagt 22 kasser. De indkasserede ni mål, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med clean sheets i fire af dem.

Chelsea er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Chelsea præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Tottenham har vundet otte sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden nul kampe i denne sæson i Premier League. Tottenham er på en imponerende stime af 11 kampe i træk uden nederlag.

Chelsea kigger på tre sejre, samt tre uafgjorte såvel som fire nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Tottenham scorede i deres seneste 27 kampe
  • Tottenham scorede i deres seneste 12 hjemmekampe
  • Tottenham var i vandt de seneste 5 hjemme kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • Tottenham var i vandt de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med færre end 2.5 mål
  • Tottenham var i vandt de seneste 4 hjemme kampe i træk involveret i opgør med færre end 2.5 mål
  • Der er scoret imod Chelsea i 12 af de seneste 14 udekampe
  • 8 af Chelsea’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • 6 af Chelsea’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • Chelsea har ikke tabt deres seneste 3 udekampe
  • Chelsea har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe

Form Tottenham mod Chelsea

Tottenham er i kongehumør før deres kommende opgave på mandag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Luton nedlagt 0-1, hvorefter det blev 2-0 mod Fulham. Senest måtte også Crystal Palace bøje sig i et 1-2 nederlag. Tottenham har vist potent form på Tottenham Hotspur Stadium med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også ti mål, mens de tillod fem imod, spillede nul uafgjort og tabte en.

Chelsea har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Arsenal sluttede 2-2, hvorpå et 0-2 nederlag mod Brentford fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Blackburn blev nedlagt med 2-0. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Chelsea to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede ni og scorede otte mål.

Tottenham scorede 14 mål og indkasserede fire i deres seneste seks kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 18 point og seks sejre. Chelsea scorede fire mål og indkasserede selv ni i deres foregående fem opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til nul sejre og to point.

Tottenham vs Chelsea – Seneste nyt

Tottenham kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Chelsea på mandag.

Iyenoma Udogie, Manor Solomon, Ivan Perisic, Alfie Whiteman, Ryan Sessegnon og Hugo Lloris er alle ude af truppen, som Tottenham tager imod Chelsea med på Tottenham Hotspur Stadium.

Chelsea må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele seks har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Chelsea-truppen, er Malang Sarr i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Mykhaylo Mudryk, Armando Broja, Ben Chilwell, Romeo Lavia, Carney Chukwuemeka, Trevoh Chalobah, Christopher Nkunku, Wesley Fofana og Marcus Bettinelli bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Chelsea, når de drager til Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham mod Chelsea – indbyrdes historik

Tottenham har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Chelsea. Tottenham vandt 2-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende mandag. Chelsea synes at have et godt øje til Tottenham, som de har slået seks gange i deres seneste ti kampe.

Begge hold scorede i tre af de seneste ti kampe mellem Tottenham og Chelsea.

Tottenham mod Chelsea Spiltips

Tottenham høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag i denne serie. Chelsea sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt seks nederlag. Tottenham har set syv af deres seneste 10 hjemmekampe på Tottenham Hotspur Stadium byde på over 2.5 mål. Af disse 10, var der over 3.5 mål i fire af kampene. Der var over 2.5 mål i seks af Chelseas seneste 10 udekampe, der bød på over 3.5 mål seks gange.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Tottenham har et gennemsnit på 0.8 mål i de opgør, har Chelsea et snit på 1.5 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst syv gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Tottenhams seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.1 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.