Real Sociedad mod Benfica – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vi er halvvejs igennem gruppespillet i Champions League turneringen i denne sæson. Foran ligger en kamp i runde fire mellem Real Sociedad og Benfica den kommende onsdag på Reale Arena.

Halvvejs igennem gruppespillet har Real Sociedad samlet syv point, mens Benfica har opnået nul point. Det placerer parterne som henholdsvis nummer en og fire i stillingen.

Med syv point på kontoen for deres første tre kampe i Champions League gruppespillet har Real Sociedad kikkerten rettet mod videre adgang. De sigter selvfølgelig imod at holde momentum gående i denne fjerde runde. En sejr kan være nok til at sikre deltagelse i knockout-runden samt holde liv i målet om at tage førstepladsen i gruppen.

Benfica rejser til deres udekamp i fjerde runde af gruppespillet i Champions League i håb om at endelig at sikre de første point. Det har været en hård turnering indtil nu, og det fjerde nederlag på stribe vil slette alle drømme om at nå næste runde.

Det er ikke sådan, at Real Sociedad ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne syv mål i de foregående ni opgør, hvilket svarer til 0.7 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål imod, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Benfica går ind til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti opgør. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 15 gange, eller 1.5 gange pr. kamp, hvor de præsterede en clean sheets.

  • Real Sociedad har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste hjemmekampe
  • Real Sociedad har i vandt 5 af de seneste 6 kampe ikke indkasseret et mål
  • 15 af Real Sociedad’s seneste 17 kampe havde under 3.5 mål
  • Real Sociedad scorede i deres seneste 10 kampe
  • Real Sociedad har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Benfica scorede i 23 af deres seneste 25 udekampe
  • 4 af Benfica’s seneste 5 kampe havde under 1.5 mål
  • I 6 af de seneste 8 udekampe Benfica har spillet, har begge hold scoret
  • Benfica vandt 5 af 6 af deres seneste udekampe
  • 6 af Benfica’s seneste 8 udekampe havde over 2.5 mål

Odds til kampen mellem Real Sociedad og Benfica leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Real Sociedad (1.91) | Uafgjort (3.60) | Benfica (4.00)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (1.75) | Over 2.5 (2.05)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (1.91) | BTTS Nej (1.91)

Mangler du en bookmaker til Real Sociedad mod Benfica? Få et risikofrit væddemål her.

Real Sociedad vs Benfica – Seneste nyt

Real Sociedad kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Benfica den kommende onsdag. Igor Zubeldia får en fridag fra Real Sociedad-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Jon Pacheco, André Silva, Kieran Tierney, Aritz Elustondo og Martin Merquelanz er alle ude af truppen, som Real Sociedad tager imod Benfica med på Reale Arena.

Lineup Real Sociedad vs Benfica

Form Real Sociedad mod Benfica

Real Sociedad har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod Rayo Vallecano, før de sejrede 0-1 mod Bunol. Desværre blev sejren fulgt op af et 0-1 nederlag mod Barcelona.

Benfica har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-1 mod Real Sociedad, hvorefter de opnåede 1-1 mod Casa Pia AC. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 0-2 i opgøret mod Chaves.

Real Sociedad mod Benfica – indbyrdes historik

Sidste gang disse to hold stødte sammen, sikrede Real Sociedad sig en 0-1 sejr. Er vi på vej mod et lignende resultat den kommende onsdag?

Real Sociedad var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også to nederlag i denne serie. Benfica sejrede i syv af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led tre nederlag. Real Sociedad præsterede tre sejre uden at indkassere et eneste mål i deres foregående 10 kampe på Reale Arena.

Real Sociedad mod Benfica – Hold øje med…

Goncalo Ramos virker til at være i anstændig form for Benfica, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Champions League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Real Sociedad, som er store favoritter til sejren den kommende onsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Brais Mendez, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.