Silkeborg IF mod FC Midtjylland – Optakt, Spilfiduser, Odds

3F Superliga kampen på JYSK Park på mandag er en duel imellem hjemmeholdet Silkeborg IF og gæsterne fra FC Midtjylland.

På en tredjeplads i tabellen har FC Midtjylland opnået 30 point på de første 15 afviklede runder. Silkeborg IF samlede 27 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 4 i 3F Superliga stillingen af sig.

Silkeborg IF har før opgøret den kommende mandag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede seks mål. Det kaster et gennemsnit på 0.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fem gange.

FC Midtjylland har stået for 1.9 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende mandag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 12 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

Silkeborg IF har vundet otte sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i 3F Superliga.

FC Midtjylland har indtil videre præsteret ni sejre og tre uafgjorte samt tre nederlag i 3F Superliga. FC Midtjylland er på en stærk stime af 9 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

  • Silkeborg IF har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Silkeborg IF scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe
  • Silkeborg IF scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • Silkeborg IF har ikke tabt deres seneste 7 hjemmekampe
  • 7 af Silkeborg IF’s seneste 8 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • FC Midtjylland har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste kampe
  • FC Midtjylland var i vandt 7 af deres seneste 9 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • FC Midtjylland scorede i 12 af deres seneste 13 kampe
  • FC Midtjylland vandt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • FC Midtjylland var i vandt 4 af deres seneste 5 ude kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål

Form Silkeborg IF mod FC Midtjylland

De seneste tre kampe har for Silkeborg IF givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Hvidovre IF med 1-5, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-1 mod Viborg FF. Deres seneste opgør, mod Randers FC, indbragte et point i en1-1 kamp. Silkeborg IF præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i 3F Superliga, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede 11 i kassen selv, mens de lukkede en mål ind.

FC Midtjylland har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til F.C. København. De svarede stærkt igen mod Hvidovre IF, som blev slået 1-4, før de sejrede 2-0 over FC Nordsjælland. FC Midtjylland vandt fire af deres foregående seks udekampe i 3F Superliga, samt spillede uafgjort en gang og med en nederlag. De lukkede otte mål ind og scorede selv 12.

Silkeborg IF har opnået syv point fra deres seneste fem kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt to kampe med en score på otte mål for og syv imod. FC Midtjylland scorede syv mål og lukkede fem ind i deres seneste fem kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Det indbragte dem tre sejre og ti point.

Silkeborg IF vs FC Midtjylland – Seneste nyt

Silkeborg IF skulle bare have én spiller siddende, når de møder FC Midtjylland på JYSK Park.

Silkeborg IF må stille op uden Robin Østrøm den kommende mandag mod FC Midtjylland, da han døjer med en skade.

I værste fald må FC Midtjylland finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga.

Jonas Lössl, Marrony, Emiliano Martinez, Sverrir Ingi Ingason og Joel Andersson bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med FC Midtjylland, når de drager til JYSK Park.

Silkeborg IF mod FC Midtjylland – indbyrdes historik

FC Midtjylland er ubesejret mod Silkeborg IF i de sidste 4 indbyrdes opgør. I det seneste opgør mellem disse to løb FC Midtjylland med de tre point i en 2-0 kamp, der blev spillet på JYSK Park den 30 juli 2023. Udeholdet FC Midtjylland rejser til kampen mod Silkeborg IF med en rigtig skarp 7-2-1 historik for deres seneste indbyrdes møder.

I 6 af de seneste 7 indbyrdes 3F Superliga opgør mellem Silkeborg IF og FC Midtjylland blev der scoret mindst tre mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Silkeborg IF og FC Midtjylland fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Silkeborg IF mod FC Midtjylland Spiltips

Det er vanskeligt at komme udenom Oliver Sørensen, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne fire gange i de seneste seks kampe i 3F Superliga for FC Midtjylland. Hans sæsontotal i 3F Superliga siger seks mål. Med fire mål i seks kampe for Silkeborg IF i 3F Superliga, er Stefan Thordarson også en spiller, der er værd at holde øje med.

Silkeborg IF var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også to nederlag i denne serie. FC Midtjylland sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. Silkeborg IF har set fire af deres seneste 10 kampe i JYSK Park gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i syv FC Midtjyllands seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i otte kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Silkeborg IF præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens FC Midtjylland snittede 2.5 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Silkeborg IFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.2 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som FC Midtjylland spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på to mål i disse kampe.