Burnley mod Sheffield United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Burnley tager på hjemmebanen Turf Moor imod Sheffield United, der kommer forbi på lørdag til et opgør i Premier League.

Burnley er nummer 20 i tabellen med fire point efter 13 kampe, mens Sheffield United rangerer som nummer 18 med fem point efter 13 kampe.

Det er ikke sådan, at Burnley ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne syv mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.7 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 21 mål imod, et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med nul clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Sheffield United ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 29 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent nul gange i denne serie.

Burnley har vundet en sejre, mens de har spillet en uafgjort og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i Premier League. Burnley tabte deres foregående 6 opgør.

Sheffield United kan blot fremvise en enkelt sejr efter 13 spillede kampe i Premier League i denne sæson. De har spillet uafgjort to gange og lidt ti nederlag. Sheffield United kiksede med at holde buret rent i deres seneste 13 kampe.

Vores tip

  • Burnley var i tabte de seneste 6 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Burnley tabte deres seneste 6 kampe
  • Burnley tabte deres seneste 6 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Burnley i 15 af de seneste 17 kampe
  • Burnley var i tabte 5 af deres seneste 6 hjemme kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Sheffield United i de seneste 17 kampe
  • Sheffield United har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste kampe
  • 10 af Sheffield United’s seneste 12 kampe havde over 2.5 mål
  • Sheffield United var i tabte 5 af deres seneste 6 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Sheffield United var i tabte 6 af deres seneste 8 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål

Form Burnley mod Sheffield United

Burnley har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-2 af Crystal Palace, før Arsenal satte sig igennem med 3-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod West Ham, der satte sig igennem med 1-2. Burnley vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Turf Moor, men spillede uafgjort nul gange og led seks nederlag. De lukkede 17 ind og scorede selv fem.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Sheffield United i øjeblikket. Mod Wolverhampton satte de sig igennem i en 2-1 sejr, før de spillede 1-1 mod Brighton. I sidste runde gik de dog ned med 1-3 mod Bournemouth. Sheffield United formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede en uafgjorte og tabte fem, hvori de indkasserede 15 og scorede fire mål.

Burnley opnåede tre point for deres seneste to møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede en sejre, scorede tre og lukkede tre mål ind. Sheffield United sikrede sig nul sejre fra fire scorede mål og otte indkasserede i deres seneste tre kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem en point til kontoen.

Burnley vs Sheffield United – Seneste nyt

Burnley kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Sheffield United.

Lyle Foster, Manuel Benson, Dara O’Shea og Vitinho er alle ude af truppen, som Burnley tager imod Sheffield United med på Turf Moor.

Sheffield United må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fire har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Sheffield United-truppen, er Oliver McBurnie i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Rhian Brewster, Chris Basham, Tom Davies, John Egan, Ismaila Cheick Coulibaly, John Egan, Daniel Jebbison, Rhian Brewster og Rhys Norrington-Davies, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Turf Moor.

Burnley mod Sheffield United – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Sheffield United med de tre point i en 1-0 kamp, der blev spillet på Turf Moor den 23 maj 2021. Burnley vandt fire af deres seneste ti kampe mod Sheffield United, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten endte uafgjort.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Burnley og Sheffield United blev der scoret højst to mål. I en af de tidligere fire kampe mellem Burnley og Sheffield United scorede begge hold.

Burnley mod Sheffield United Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Jay Rodriguez ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Sheffield United sætter deres lid til, at Oliver McBurnie kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Burnley høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort nul gange og led otte nederlag i denne serie. Sheffield United sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt seks nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Burnley holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Sheffield United præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Burnley præsterede et gennemsnit på 0.5 mål, mens Sheffield United snittede 1.25 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af Burnleys sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 gav gevinst på oddset i otte af udeholdets seneste ti opgør, hvori Sheffield United formåede at score 0.9 mål i gennemsnit.