Kæmpekamp om førstepladsen på Old Trafford

Der er storkamp i gruppe H i Champions League onsdag aften. Her kan Paris SG sprænge puljen vidt åben og efterlade en gyser af en sidste runde, og hælder man til, at det bliver Thomas Tuchels tropper, som drager hjem til Paris med tre point, er der 2.45 at score sig på oddset. Hælder man istedet til de “Røde Djævle”, er der 2.90 på oddset.

Det kan undre en smule, at PSG ligefrem er gået hen og blevet vurderet favorit. Manchester United havde rigtigt godt fat i den parisiske offensiv i den omvendte kamp, og PSG tabte desuden deres udekamp mod gruppens anden seriøse kandidat til videre adgang; RB Leipzig.

Vinder PSG onsdag aften, og RB Leipzig samtidig tager tre point mod Istanbul, har vi de tre tophold på ni point inden sjette og sidste runde. Et voldsomt scenarie, men også et kærkomment scenarie for en turnering hvor så meget allerede er afgjort efter fire runder.

PSG scorede i deres seneste 20 udekampe i Champions League. TYVE! Vi har derfor svært ved at se, at United-defensiven skulle holde dem fra fadet. United-offensiven har til gengæld også markeret sig med 11 mål i fire kampe, så vi holder altså også på, at de finder vej til netmaskerne.

Leo Vegas har et Super tilbud på kampen. Vælg selv din vinder og få odds 10.00 på en sejr til enten Manchester United eller PSG. Klik på nedenstående billede hvis du gerne vil gøre brug af dette fantastiske tilbud.

Flere interessante tips