Getafe mod Valencia – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når Getafe og Valencia tørner ind i hinanden den kommende fredag til et opgør i La Liga.

Getafe er nummer 10 i tabellen med 19 point efter 15 kampe, mens Valencia rangerer som nummer 9 med 19 point efter 15 kampe.

Getafe kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Valencia vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 16 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.6 pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

Getafe har vundet fire sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i La Liga. Getafe er i færd med en imponerende stime af 10 kampe i træk på Coliseum nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Valencia har indtil videre præsteret fem sejre og fire uafgjorte samt seks nederlag i La Liga.

Vores tip

  • 15 af Getafe’s seneste 17 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Getafe har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Getafe har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe
  • 6 af Getafe’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
  • 5 af Getafe’s seneste 7 kampe havde under 2.5 mål
  • Der er scoret imod Valencia i 13 af de seneste 15 udekampe
  • 8 af Valencia’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Valencia har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste udekampe
  • Valencia scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe
  • I 4 af de seneste 5 udekampe Valencia har spillet, har begge hold scoret

Form Getafe mod Valencia

Getafe har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Granada, før de sejrede 2-1 mod Almeria. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-0 nederlag mod Las Palmas. Getafe præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i La Liga, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede otte i kassen selv, mens de lukkede fire mål ind.

Bare ét point forhindrer Valencia i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 5-1 af Real Madrid, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Celta Vigo. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Girona, som satte sig igennem med 2-1. Valencia formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i La Liga. De opnåede tre uafgjorte og tabte tre, hvori de indkasserede 15 og scorede syv mål.

Valencia vandt to sejre i deres foregående syv kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede otte mål og lukkede 13 ind. Dette indbragte dem syv point.

Getafe vs Valencia – Seneste nyt

Getafe kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Valencia på fredag. Med tre spillere i karantæne er Getafe tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Damian Suarez, Diego Rico og Omar Alderete sidder i straffeboksen.

Jose Angel Carmona, Mauro Arambarri og Enes Unal er blandt de tre spillere, som mangler for Getafe den kommende fredag.

Valencia ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på fredag møder Getafe.

Det er navne som Jose Gaya, Andre Almeida, Dimitri Foulquier og Gabriel Paulista, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Coliseum.

Getafe mod Valencia – indbyrdes historik

Getafe sikrede sig alle tre point i 3 af deres seneste 4 hjemmekampe mod Valencia. Getafe vandt 1-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende fredag. Getafe vandt tre af deres foregående ti kampe mod Valencia, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort.

Begge hold til at score gav kun gevinst i tre af de foregående ti opgør mellem Valencia og Getafe.

Getafe mod Valencia Spiltips

Borja Mayoral har fire mål i seks La Liga kampe for Getafe, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Valencia. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Hugo Duro, der har banket fire mål ind i La Liga.

Getafe høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. Valencia sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fire nederlag. Begge hold scorede i fem af de seneste 10 hjemmekampe for Getafe. Begge scorede også i syv af de seneste 10 udekampe for Valencia.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Getafe præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Valencia landede et snit på 1.2 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen tre gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Getafes sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.1 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Valencia spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.