Everton mod Chelsea – Optakt, Spilfiduser, Odds

Everton skal op imod Chelsea på Goodison Park den kommende søndag i en spændende Premier League duel.

Everton er nummer 17 i tabellen med ti point efter 15 kampe, mens Chelsea rangerer som nummer 10 med 19 point efter 15 kampe.

Everton har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fire gange.

Chelsea rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 19 gange, eller 1.9 gange pr. kamp, hvor de præsterede en clean sheets.

Everton har vundet seks sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i Premier League.

Chelsea kigger på fem sejre, samt fire uafgjorte såvel som seks nederlag i Premier League. Chelsea lukkede mål ind i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

  • I de seneste 11 Everton hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • 9 af Everton’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Everton scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • 4 af Everton’s seneste 5 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Everton har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
  • I de seneste 5 kampe i træk Chelsea har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Chelsea i 15 af de seneste 17 udekampe
  • 4 af Chelsea’s seneste 5 kampe havde over 4.5 mål
  • I de seneste 4 udekampe i træk Chelsea har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 5 Chelsea kampe, har summen af mål været over 2.5

Form Everton mod Chelsea

Everton har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-3 til Manchester United. De svarede stærkt igen mod Nottingham Forrest, som blev slået 0-1, før de sejrede 3-0 over Newcastle. Everton opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scoredeotte og lukkede syv mål ind.

Chelsea har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Newcastle tabte de 4-1, hvorefter de vandt 3-2 over Brighton. De var tilbage i rendestenen med et 2-1 nederlag mod Manchester United. Chelsea vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 12 mål, mens de samtidig indkasserede otte mål.

Chelsea noterede sig syv point efter to sejre i deres seneste fire kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede syv mål, men indkasserede også to selv.

Everton vs Chelsea – Seneste nyt

Everton kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Chelsea.

Amadou Onana, Andre Gomes, Dele Alli og Jack Harrison er blandt de fire spillere, som mangler for Everton den kommende søndag.

Chelsea må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fire har skavanker af varierende art.

Det er navne som Noni Madueke, Malo Gusto, Ben Chilwell, Romeo Lavia, Carney Chukwuemeka, Trevoh Chalobah, Christopher Nkunku, Wesley Fofana og Marcus Bettinelli, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Goodison Park.

Everton mod Chelsea – indbyrdes historik

Everton sikrede sig alle tre point i 4 af deres seneste 5 hjemmekampe mod Chelsea. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag. Everton går til kampen mod Chelsea med en 4-3-3 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

Begge hold scorede i tre af de seneste ti kampe mellem Everton og Chelsea.

Everton mod Chelsea Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Abdoulaye Doucoure, der viser god form for Everton. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Chelsea.Gæsterne krydser fingre for Nicolas Jackson til at score igen efter fire Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Everton var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også fem nederlag i denne serie. Chelsea sejrede i fire af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led fem nederlag. Chelsea scorede kampens første mål beskedne to gange i deres seneste 10 udekampe. Everton var først på pletten i fem af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Everton har et gennemsnit på en mål i de opgør, har Chelsea et snit på 1.1 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst syv gange. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Evertons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.3 mål i disse kampe.