SSC Napoli mod Braga – Optakt, Spilfiduser, Odds

SSC Napoli går ind på Diego Armando Maradona til deres sidste kamp i Champions League gruppespillet i denne omgang. De skal op imod Braga den kommende tirsdag, med begge parter på udkig efter et godt resultat.

Med syv point på kontoen for deres indledende fem kampe i Champions League gruppespillet har SSC Napoli sigtekornet sat på næste runde. De skal dog bruge et point her i sidste runde for at sikre andenpladsen.

Braga går ind til sidste runde i gruppespillet af Champions League på fire point, men ufatteligt nok har de stadig muligheden for at kvalificere sig til næste runde. Det kræver dog en sejr her i sjette og sidste runde.

SSC Napoli kommer til deres næste Champions League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Braga har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på tirsdag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 14 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

  • SSC Napoli scorede i 25 af deres seneste 27 kampe
  • SSC Napoli scorede i 18 af deres seneste 19 hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe SSC Napoli har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod SSC Napoli i de seneste 7 hjemmekampe
  • SSC Napoli har ikke vundet deres seneste 5 hjemmekampe
  • Braga scorede i 31 af deres seneste 33 kampe
  • Braga scorede i 21 af deres seneste 23 udekampe
  • Braga har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Braga i 15 af de seneste 17 kampe
  • Braga har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe

Odds til kampen mellem SSC Napoli og Braga leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: SSC Napoli (1.45) | Uafgjort (4.75) | Braga (6.00)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.30) | Over 2.5 (1.60)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.00) | BTTS Nej (1.75)

Brug for lidt ekstra penge at spille for? Få et risikofrit væddemål her

SSC Napoli vs Braga – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for SSC Napoli, når de skal i aktion mod Braga.

Mathias Olivera og Mario Rui er blandt de to spillere, som mangler for SSC Napoli på tirsdag.

Lineup SSC Napoli vs Braga

Form SSC Napoli mod Braga

SSC Napoli har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 4-2 af Real Madrid, før Inter satte sig igennem med 0-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Juventus, der satte sig igennem med 1-0.

Braga er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Union Berlin, før de bankede Estoril med 3-1. Senest blev Vizela nedlagt i en 1-3 sejr. Braga er blandt de tre dårligste hold på udebane i Champions League i denne sæson, når det kommer til at score mål. De præsterede indtil videre blot tre mål, mens de også indkasserede fem.

SSC Napoli mod Braga – indbyrdes historik

Sidste gang disse to hold stødte sammen, sikrede SSC Napoli sig en 1-2 sejr. Er vi på vej mod et lignende resultat på tirsdag?

Begge hold fandt vej til netmaskerne i en af de seneste en kamp mellem SSC Napoli og Braga.

SSC Napoli vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Braga vandt syv af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. SSC Napoli nyder sandsynligvis udsigten til at komme på tavlen den kommende tirsdag, da Braga kun formåede at holde rent bur i to af deres seneste 10 udekampe. Hjemmeholdet præsterede trods alt to clean sheets i deres seneste 10 hjemmekampe.

SSC Napoli mod Braga – Formstærke spillere

Med bare ét mål i Champions League på det seneste er Piotr Zielinski ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Braga sætter deres lid til, at Bruma kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i Champions League.