Chelsea mod Sheffield United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Chelsea skal op imod Sheffield United på Stamford Bridge på lørdag i en spændende Premier League duel.

Chelsea går ind til runde 17 som nummer 12 i Premier League tabellen med 19 point på kontoen. Med 16 runder bag dem har Sheffield United samlet otte point, hvilket giver dem en placering som nummer 20 i stillingen.

Chelsea oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Chelsea præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 20 mål, et gennemsnit på to pr. kamp med clean sheets i en af dem.

Sheffield United vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score syv gange i deres seneste ti opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 24 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.4 pr. kamp. De holdt målet rent en gang i denne stime.

Chelsea har vundet fem sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i Premier League. Chelsea lukkede mål ind i deres foregående 9 kampe på stribe.

Sheffield United kigger på to sejre, samt to uafgjorte såvel som 12 nederlag i Premier League.

Vores tip

  • I de seneste 5 kampe i træk Chelsea har spillet, har begge hold scoret
  • 4 af Chelsea’s seneste 5 kampe havde over 4.5 mål
  • I de seneste 5 Chelsea kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Chelsea scorede i 10 af deres seneste 11 kampe
  • 4 af Chelsea’s seneste 5 kampe havde over 3.5 mål
  • Der er scoret imod Sheffield United i 20 af de seneste 21 kampe
  • Sheffield United har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste kampe
  • Sheffield United var i tabte 6 af deres seneste 7 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Sheffield United i 13 af de seneste 15 udekampe
  • Sheffield United har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste udekampe

Form Chelsea mod Sheffield United

Chelsea har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 3-2 sejr over Brighton. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-1 til Manchester United, siden 2-0 mod Everton. Chelsea præsterede kun én sølle sejr på Stamford Bridge af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort to og tabte tre af disse, hvori de scorede ni mål og lukkede 12 ind.

Sheffield United har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 5-0 af Burnley. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 0-2 til Liverpool, for så at svare igen med en 1-0 sejr over Brentford. Sheffield United vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede en uafgjorte og fem nederlag af sig. De lukkede 18 mål ind og scorede selv tre.

Chelsea noterede sig seks point efter to sejre i deres seneste fire kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede syv mål, men indkasserede også fire selv.

Chelsea vs Sheffield United – Seneste nyt

Chelsea kan i værste fald risikere at have hele ti spillere på fraværslisten når de den kommende lørdag igen skal i kamp.

Lesley Ugochukwu, Noni Madueke, Malo Gusto, Ben Chilwell, Romeo Lavia, Carney Chukwuemeka, Trevoh Chalobah, Christopher Nkunku, Wesley Fofana og Marcus Bettinelli er blandt de ti spillere, som mangler for Chelsea den kommende lørdag.

Sheffield United må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele ti har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Sheffield United-truppen, er Oliver McBurnie i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Rhian Brewster, Chris Basham, Tom Davies, John Egan, Ismaila Cheick Coulibaly, John Egan, Daniel Jebbison, Rhian Brewster og Rhys Norrington-Davies, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Stamford Bridge.

Chelsea mod Sheffield United – indbyrdes historik

Chelsea har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Sheffield United. Sidste gang Chelsea stod over for Sheffield United, vandt Chelsea med 2-1 på Stamford Bridge. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. Chelsea vandt fem af de seneste fem opgør, mens Sheffield United vandt en af de foregående seks kampe.

I 5 af de seneste 6 indbyrdes Premier League opgør mellem Chelsea og Sheffield United blev der scoret mindst tre mål. Af de seneste seks indbyrdes opgør mellem Chelsea og Sheffield United var der gevinst på over 2.5 mål en gange.

Chelsea mod Sheffield United Spiltips

Nicolas Jackson har været stærk for Chelsea i den senere tid med fire mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Sheffield United håber, at Oliver Norwood kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Chelsea høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. Sheffield United sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt syv nederlag. Begge hold scorede i seks af de seneste 10 hjemmekampe for Chelsea. Begge scorede også i fire af de seneste 10 udekampe for Sheffield United.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste seks kampe mellem disse to klubber. Chelsea præsterede et gennemsnit på 2.16 mål, mens Sheffield United landede et snit på 1.17 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen tre gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Chelseas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.1 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Sheffield United spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.7 mål i disse kampe.