Frosinone mod Juventus – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Juventus ankommer til Stadio Benito Stirpe på lørdag for at udfordre Frosinone i Serie A, håber sidstnævnte at udnytte hjemmebanepublikummet til deres fordel.

Juventus er på udkig efter at overtage førstepladsen i Serie A, efter at have samlet 37 point sammen på deres første 16 kampe. Frosinone er 19 point efter i stillingen med 16 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 13 i stillingen.

Frosinone kommer til deres næste Serie A kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Juventus er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for fire mål, mens Juventus præsterede seks “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.4 mål pr. kamp.

Frosinone er noteret for fem sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i Serie A i denne sæson.

Juventus kigger på 11 sejre, samt fire uafgjorte såvel som en nederlag i Serie A. Juventus tabte ingen af deres seneste 5 udekampe.

Vores tip

  • Frosinone har ikke tabt 16 af 17 af deres seneste hjemmekampe
  • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Frosinone har spillet, har begge hold scoret
  • I 8 af de seneste 10 kampe Frosinone har spillet, har begge hold scoret
  • Frosinone scorede i 14 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • 11 af Frosinone’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • 21 af Juventus’s seneste 23 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 11 Juventus kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Juventus har ikke tabt 19 af 20 af deres seneste kampe
  • Juventus scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • Juventus var i vandt 7 af deres seneste 9 kampe involveret i kampe med færre end 2.5 mål

Form Frosinone mod Juventus

Frosinone har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Torino sluttede 0-0, hvorpå et 2-1 nederlag mod Lecce fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da SSC Napoli blev nedlagt med 0-4. Frosinone vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Serie A, hvori de også spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. De scorede 11 mål og lukkede seks.

Juventus er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-2 og 1-0 over Monza samt SSC Napoli. Serien blev dog bremset mod Genoa i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Juventus vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede syv mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.

Frosinone opnåede nul sejre og en point i de seneste fem kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fire gange i disse kampe, men lukkede også selv 11 ind.

Frosinone vs Juventus – Seneste nyt

Frosinone kan have op til fire fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Juventus.

Luca Mazzitelli, Reinier, Riccardo Marchizza og Sergio Kalaj er alle ude af truppen, som Frosinone tager imod Juventus med på Stadio Benito Stirpe.

Juventus ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på lørdag møder Frosinone. Nicolo Fagioli og Paul Pogba har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Juventus-kamp på grund af karantæne.

Moise Kean og Mattia De Sciglio bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Juventus, når de drager til Stadio Benito Stirpe.

Frosinone mod Juventus – indbyrdes historik

Juventus er ubesejret mod Frosinone i de sidste 4 indbyrdes opgør. Ikke bare vandt Juventus deres seneste opgør mod Frosinone, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 3-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 2-0. Frosinone vandt nul af deres seneste seks kampe mod Juventus, mens sidstnævnte vandt fem af disse og resten endte uafgjort.

Juventus scorede i deres seneste 4 opgør mod Frosinone i Serie A. I en af de tidligere fire kampe mellem Frosinone og Juventus scorede begge hold.

Frosinone mod Juventus Spiltips

Med bare ét mål i Serie A på det seneste er Marco Brescianini ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Juventus sætter deres lid til, at Federico Gatti kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i Serie A.

Frosinone vandt beskedne seks sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte en kampe. Gæsterne fra Juventus vandt seks af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Frosinone vandt kun beskedne tre sejre i deres seneste 10 kampe, mens Juventus præsterede syv sejre af 10 mulige.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Frosinone præsterede et gennemsnit på 0.25 mål, mens Juventus snittede to mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der var over 2.5 mål i otte af Frosinones foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 1.6 mål i processen. Der var gevinst på over 2.5 mål i to af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.