Bologna mod Atalanta – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Atalanta ankommer til Stadio Renato Dell’Ara på lørdag for at udfordre Bologna i Serie A, håber sidstnævnte at udnytte hjemmebanepublikummet til deres fordel.

Bologna er placeret som nummer 4 i tabellen i Serie A, da de indtil videre har opnået 28 point til samlingen. Atalanta har opnået 26 point, hvilket placerer dem som nummer 7 efter 16 runder.

Bologna har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede otte mål. Det er lig med 0.8 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.

Atalanta kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur tre gange.

Bologna har vundet syv sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden to kampe i denne sæson i Serie A. Bologna scorede mindst ét mål i deres seneste 10 kampe.

Atalanta kigger på otte sejre, samt to uafgjorte såvel som seks nederlag i Serie A. Atalanta lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

  • Bologna har i vandt de seneste 4 hjemme kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • 19 af Bologna’s seneste 21 kampe havde under 3.5 mål
  • Bologna har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste hjemmekampe
  • Bologna har ikke tabt 16 af 17 af deres seneste kampe
  • Bologna scorede i deres seneste 11 kampe
  • Atalanta scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
  • Atalanta var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med flere end 2.5 mål
  • Atalanta scorede i 15 af deres seneste 17 udekampe
  • 8 af Atalanta’s seneste 10 udekampe havde over 2.5 mål
  • Atalanta var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med over 3.5 mål

Form Bologna mod Atalanta

Bologna er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-2 og 2-0 over Salernitana samt Roma. Serien blev dog bremset mod Inter i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. Bologna har vist potent form på Stadio Renato Dell’Ara med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også ti mål, mens de tillod en imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Atalanta har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev AC Milan nedlagt 3-2, hvorpå Rakow Czestochowa blev fejet til side med 0-4. Senest gik formen ud over Salernitana, der blev slået med 4-1. I deres seneste seks udekampe i Serie A vandt Atalanta to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede ti og scorede ni mål.

Bologna har opnået ti point fra deres seneste otte kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Serie A. De vandt to kampe med en score på otte mål for og syv imod. Atalanta vandt to sejre i deres foregående syv kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Serie A. De scorede ti mål og lukkede 12 ind. Dette indbragte dem syv point.

Bologna vs Atalanta – Seneste nyt

Bologna kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Atalanta.

Riccardo Orsolini, Jesper Karlsson og Adama Soumaoro er blandt de tre spillere, som mangler for Bologna på lørdag.

Atalanta ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på lørdag møder Bologna.

Rafael Toloi, Gianluca Scamacca, Jose Luis Palomino og El Bilal Toure bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Atalanta, når de drager til Stadio Renato Dell’Ara.

Bologna mod Atalanta – indbyrdes historik

Bologna har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Atalanta. I det seneste opgør mellem disse to løb Bologna med de tre point i en 0-2 kamp, der blev spillet på Stadio Renato Dell’Ara den 8 april 2023. Atalanta synes at have et godt øje til Bologna, som de har slået seks gange i deres seneste ti kampe.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Bologna og Atalanta fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Bologna mod Atalanta Spiltips

Joshua Zirkzee har fire mål i seks Serie A kampe for Bologna, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Atalanta. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Ademola Lookman, der har banket tre mål ind i Serie A.

Bologna var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også en nederlag i denne serie. Atalanta sejrede i fire af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led fire nederlag. Atalanta scorede kampens første mål i fem af deres seneste 10 udekampe, mens Bologna scorede kampens første kasse i seks af deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Bologna presterte 0.9 mål i gjennomsnitt, mens Atalanta presterte 1.8 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Bolognas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.