Aston Villa mod Burnley – Optakt, Spilfiduser, Odds

Aston Villa har fordel af hjemmebane på Villa Park, når Burnley kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Premier League.

Aston Villa er nummer 3 i tabellen med 39 point efter 19 kampe, mens Burnley rangerer som nummer 19 med 11 point efter 19 kampe.

Aston Villa har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 12 mål. Det er lig med 1.2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent to gange.

Burnley er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Burnley præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Aston Villa er noteret for 12 sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i Premier League i denne sæson. Aston Villa scorede mindst ét mål i deres seneste 8 kampe.

Burnley har indtil videre præsteret tre sejre og to uafgjorte samt 14 nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Aston Villa scorede i deres seneste 29 hjemmekampe
  • Aston Villa scorede i 34 af deres seneste 36 kampe
  • Aston Villa har ikke tabt 22 af 23 af deres seneste hjemmekampe
  • Aston Villa har ikke tabt deres seneste 10 kampe
  • Aston Villa vandt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • 16 af Burnley’s seneste 18 udekampe havde under 3.5 mål
  • Burnley har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
  • 9 af Burnley’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Burnley i 12 af de seneste 14 kampe
  • I de seneste 4 Burnley kampe, har summen af mål været under 2.5

Form Aston Villa mod Burnley

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Aston Villa i øjeblikket. Mod Brentford satte de sig igennem i en 1-2 sejr, før de spillede 1-1 mod Sheffield United. I sidste runde gik de dog ned med 3-2 mod Manchester United. Aston Villa har vist potent form på Villa Park med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 13 mål, mens de tillod fire imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Det er alt eller intet for Burnley i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 0-2 nederlag mod Everton, hvortil de svarede igen mod Fulham i en 0-2 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-2 mod Liverpool. Burnley kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv fem.

Aston Villa scorede 21 mål og indkasserede ni i deres seneste ti kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 23 point og syv sejre. Burnley scorede syv mål og indkasserede selv 24 i deres foregående ti opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til nul sejre og en point.

Aston Villa vs Burnley – Seneste nyt

Aston Villa kan i værste fald risikere at have hele seks spillere på fraværslisten når de den kommende lørdag igen skal i kamp. Boubacar Kamara behøver ikke klæde om, når Aston Villa næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Youri Tielemans, Bertrand Traore, Diego Carlos, Bertrand Traore, Tyrone Mings og Emiliano Buendia er alle ude af truppen, som Aston Villa tager imod Burnley med på Villa Park.

Burnley ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Aston Villa.

Det er navne som Manuel Benson, Luca Koleosho, Jack Cork, Dara O’Shea og Vitinho, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Villa Park.

Aston Villa mod Burnley – indbyrdes historik

Burnley har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Aston Villa. Aston Villa vandt 1-3 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på lørdag. Aston Villa går til kampen mod Burnley med en 4-4-2 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

I de seneste 4 opgør i Premier League imellem Aston Villa og Burnley var begge hold på måltavlen. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Aston Villa og Burnley var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Aston Villa mod Burnley Spiltips

John McGinn har været den bedste målskytte i Premier League for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Aston Villa satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Burnley kigger til gengæld mod Wilson Odobert i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i Premier League.

Aston Villa høstede tre point i ni af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led nul nederlag i denne serie. Burnley sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt seks nederlag. Burnley præsterede blot at holde rent bur i tre af deres seneste 10 udekampe. Aston Villa formåede at holde rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe på Villa Park.

Der var over 3.5 mål i seks kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Aston Villa opererer med et snit på 1.9 mål i disse dueller, mens Burnley ligger på 1.3 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen otte gange undervejs. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Aston Villas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.7 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Burnley spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på en mål i disse kampe.