Cagliari mod Bologna – Optakt, Spilfiduser, Odds

Cagliari tager på hjemmebanen Unipol Domus imod Bologna, der kommer forbi på søndag til et opgør i Serie A.

Cagliari er nummer 17 i tabellen med 15 point efter 19 kampe, mens Bologna rangerer som nummer 5 med 32 point efter 19 kampe.

Cagliari kommer til deres næste Serie A kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Bologna er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ni mål, mens Bologna præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.9 mål pr. kamp.

Cagliari er noteret for tre sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i Serie A i denne sæson.

Bologna har indtil videre præsteret otte sejre og otte uafgjorte samt tre nederlag i Serie A.

Vores tip

  • Der er scoret imod Cagliari i 17 af de seneste 19 kampe
  • I de seneste 9 Cagliari kampe i Serie A, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod Cagliari i 16 af de seneste 18 kampe i Serie A
  • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe Cagliari har spillet, har begge hold scoret
  • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe Cagliari har spillet i Serie A, har begge hold scoret
  • I de seneste 13 Bologna kampe , har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 11 Bologna kampe i Serie A, har summen af mål været under 3.5
  • Bologna har ikke tabt 19 af 21 af deres seneste kampe
  • Bologna har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste kampe i Serie A
  • 11 af Bologna’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål

Form Cagliari mod Bologna

Cagliari har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Empoli blev det 0-0, hvorefter AC Milan viste sig for stærke og sejrede 4-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod Lecce. Cagliari præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede ti og indkasserede ti mål.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Bologna, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 3-0 mod Udinese, hvorefter de opnåede et point efter 1-1 mod Genoa. Senest satte de et point mere på tavlen efter 0-0 mod Fiorentina. Bologna kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv syv.

Cagliari opnåede nul sejre og nul point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede tre gange i disse kampe, men lukkede også selv 14 ind. Bologna noterede sig 13 point efter fire sejre i deres seneste seks kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede ni mål, men indkasserede også seks selv.

Cagliari vs Bologna – Seneste nyt

Cagliari kan i værste fald risikere at have hele seks spillere på fraværslisten når de på søndag igen skal i kamp. Zito Luvumbo og Mateusz Wieteska er ikke til rådighed for Cagliari-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Jakub Jankto, Gianluca Lapadula, Eldor Shomurodov, Alessandro Di Pardo, Leonardo Pavoletti og Marko Rog er blandt de seks spillere, som mangler for Cagliari den kommende søndag.

Bologna ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende søndag møder Cagliari. Blandt de fraværende spillere i Bologna-truppen, er Joshua Zirkzee i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Dan Ndoye, Jesper Karlsson og Adama Soumaoro bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Bologna, når de drager til Unipol Domus.

Cagliari mod Bologna – indbyrdes historik

Cagliari har gjort rent bord de sidste 4 gange de har spillet hjemme i Unipol Domus mod Bologna. Cagliari tabte deres seneste indbyrdes møde i Serie A med Bologna, da Bologna noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Cagliari sikrede alle tre point via en sejr på 2-1. På trods af en 2-1 sejr til Bologna i deres seneste møde, har de foregående ti opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Cagliari vandt fire kampe og Bologna vandt fem opgør.

Bologna scorede i deres seneste 4 opgør mod Cagliari i Serie A. Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Cagliari og Bologna.

Cagliari mod Bologna Spiltips

Leonardo Pavoletti har været den bedste målskytte i Serie A for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Cagliari satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Bologna kigger til gengæld mod Joshua Zirkzee i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i Serie A.

Cagliari vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Bologna vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf seks sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Bologna skulle have en god chance for at komme på tavlen den kommende søndag, da Cagliari kun præsterede to clean sheets i deres seneste 10 hjemmekampe. Gæsterne holdt rent bur tre gange i deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Cagliari har et gennemsnit på 1.2 mål i de opgør, har Bologna et snit på 1.3 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Cagliaris sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Bologna spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.