Hillerød Fodbold mod AaB – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hillerød Fodbold nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra AaB kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Nordicbet Liga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

AaB nyder udsigten fra toppen af tabellen med 48 point for 21 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Hillerød Fodbold ligger placeret som nummer 7 i Nordicbet Liga med 30 point oven på 21 afviklede kampe.

Selvom Hillerød Fodbold halter efter AaB med et to-cifret antal point, vil det stadig være et selvtillidsboost af rang at slå topholdet i Nordicbet Liga. Et boost der kan komme dem til god gavn i de kommende runder. Men tillader gæsterne det?

Hillerød Fodbold oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Hillerød Fodbold præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 11 mål, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med clean sheets i fem af dem.

AaB ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de 15 mål ind, eller 1.5 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent en gange.

Hillerød Fodbold er noteret for otte sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

AaB kigger på 14 sejre, samt seks uafgjorte såvel som en nederlag i Nordicbet Liga. AaB er på en stærk stime af 10 udekampe i streg uden nederlag.

Vores tip

  • 4 af Hillerød Fodbold’s seneste 5 kampe havde over 5.5 mål
  • I de seneste 6 Hillerød Fodbold kampe , har summen af mål været over 3.5
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • I de seneste 6 Hillerød Fodbold kampe , har summen af mål været over 2.5
  • AaB scorede i deres seneste 29 kampe
  • AaB scorede i deres seneste 21 kampe i Nordicbet Liga
  • AaB har ikke tabt 27 af 29 af deres seneste kampe
  • AaB scorede i deres seneste 20 udekampe
  • AaB har ikke tabt deres seneste 15 udekampe

Form Hillerød Fodbold mod AaB

Hillerød Fodbold ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 4-4 mod Vendsyssel FF. Herefter var de oppe imod FC Helsingør i en kamp, der sluttede 4-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod HB Køge, som blev nedlagt med 0-4. Hillerød Fodbold vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede syv og lukkede syv mål ind.

AaB er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod Sønderjyske Fodbold, før de bankede FC Fredericia med 2-3. Senest blev Vendsyssel FF nedlagt i en 4-3 sejr. AaB har været fremragende i deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga, der indbragte fem sejre, en uafgjort og nul nederlag. De scorede 14 mål og indkasserede seks på deres vej.

Hillerød Fodbold opnåede to sejre og ti point i de seneste 11 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 15 gange i disse kampe, men lukkede også selv 19 ind. AaB scorede 24 mål og lukkede 13 ind i deres seneste 11 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem syv sejre og 23 point.

Hillerød Fodbold vs AaB – Seneste nyt

Hillerød Fodbold mod AaB – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb AaB med de tre point i en 3-0 kamp, der blev spillet på Right To Dream Park den 27 august 2023. Hillerød Fodbold vandt nul af deres foregående en kamp mod AaB, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten sluttede uafgjort.

Hillerød Fodbold mod AaB Spiltips

Det er vanskeligt at komme udenom Mathias Jørgensen, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne fire gange i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga for AaB. Hans sæsontotal i Nordicbet Liga siger undefined mål. Med fire mål i seks kampe for Hillerød Fodbold i Nordicbet Liga, er Sebastian Pingel også en spiller, der er værd at holde øje med.

Hillerød Fodbold høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. AaB sikrede sig otte sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt nul nederlag. Hillerød Fodbold har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Right To Dream Park, da de kun noterede sig to sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Hillerød Fodbolds seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.7 mål i gennemsnit. Der blev scoret over 2.5 kasser i ni af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 2.6 mål.