Næstved BK mod AC Horsens – Optakt, Spilfiduser, Odds

AC Horsens står overfor Næstved BK den kommende fredag i et Nordicbet Liga møde på Harboe Arena Slagelse.

På en tredjeplads i tabellen har AC Horsens opnået 28 point på de første 24 afviklede runder. Næstved BK samlede 20 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 5 i Nordicbet Liga stillingen af sig.

Næstved BK kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

AC Horsens er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 19 mål, mens AC Horsens præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.9 mål pr. kamp.

Næstved BK er noteret for tre sejre, og har desuden spillet 11 uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. Næstved BK er i færd med en imponerende stime af 9 kampe i træk på Harboe Arena Slagelse nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

AC Horsens har indtil videre præsteret otte sejre og fire uafgjorte samt 12 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • Næstved BK har ikke vundet 21 af 23 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • Næstved BK har ikke vundet 15 af 16 af deres seneste hjemmekampe
  • Næstved BK har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Næstved BK i 19 af de seneste 21 hjemmekampe
  • Næstved BK har ikke vundet 12 af 13 af deres seneste hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • Der er scoret imod AC Horsens i 22 af de seneste 24 udekampe
  • I 7 af de seneste 8 udekampe AC Horsens har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod AC Horsens i 15 af de seneste 16 kampe
  • 7 af AC Horsens’s seneste 8 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod AC Horsens i 12 af de seneste 13 kampe i Nordicbet Liga

Form Næstved BK mod AC Horsens

Næstved BK ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 3-3 mod Kolding IF. Herefter var de oppe imod FC Helsingør i en kamp, der sluttede 1-3. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod HB Køge, som blev nedlagt med 2-1. Næstved BK har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Harboe Arena Slagelse. De opnåede uafgjort fem gange og tabte nul af disse, hvori de scorede syv og indkasserede seks mål.

AC Horsens har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 3-2 af B.93. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 5-0 til HB Køge, for så at svare igen med en 1-0 sejr over Hillerød Fodbold. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt AC Horsens to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 13 og scorede ti mål.

Næstved BK opnåede fire point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt nul sejre med ni mål scoret og 19 indkasseret. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede AC Horsens sig en point og nul sejre. De indkasserede 21 mål, mens de selv scorede fem gange.

Næstved BK vs AC Horsens – Seneste nyt

Næstved BK mod AC Horsens – indbyrdes historik

Næstved BK har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 5 indbyrdes opgør mod AC Horsens. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Næstved BK og AC Horsens senest mødte hinanden i Nordicbet Liga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Harboe Arena Slagelse. AC Horsens synes at have et godt øje til Næstved BK, som de har slået fem gange i deres seneste ni kampe.

I 4 af de seneste 5 indbyrdes Nordicbet Liga opgør mellem Næstved BK og AC Horsens blev der scoret mindst tre mål. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ni indbyrdes opgør mellem Næstved BK og AC Horsens.

Næstved BK mod AC Horsens Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Frederik Emil Christensen, der viser god form for Næstved BK. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Nordicbet Liga. Dén total øger han gerne mod AC Horsens.Gæsterne krydser fingre for Simon Becher til at score igen efter to Nordicbet Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Næstved BK vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne seks gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra AC Horsens vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Næstved BK på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af AC Horsenss seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ni kampe mellom disse to klubbene. Næstved BK presterte 1.55 mål i gjennomsnitt, mens AC Horsens presterte 1.76 mål i snitt. Begge lag skåret syv gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Næstved BKs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som AC Horsens spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på en mål i disse kampe.