Spanien mod Italien – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det er anden runde af gruppespillet i EM turneringen, og vi skal ser nærmere på kampen mellem Spanien og Italien. Der er kick off den kommende torsdag på Veltins-Arena.

Spanien – Italien: Tips og odds

  • I de seneste 3 Spanien kampe i EM, har summen af mål været over 5.5
  • Spanien scorede i 20 af deres seneste 22 kampe i EM
  • I de seneste 4 Spanien kampe i EM, har summen af mål været over 4.5
  • Spanien vandt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • I de seneste 4 Spanien kampe i EM, har summen af mål været over 3.5
  • Italien scorede i 19 af deres seneste 21 kampe i EM
  • Italien vandt deres seneste 7 kampe i EM
  • Italien har i tabte de seneste 4 kampe i træk i EM, hvori begge hold scorede
  • Italien scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • Italien var i vandt 6 af de seneste 7 kampe i EM involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5

Spanien – Italien: H2H

Spanien ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-1 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Italien. Spanien plejer at være ok med at møde Italien, som de har besejret seks gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Veltins-Arena.

Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Spanien og Italien.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Spanien præsterede et gennemsnit på 2.2 mål, mens Italien landede et snit på 1.3 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen seks gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Spaniens sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 3.1 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Italien spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.

Spanien – Italien: Form

Spanien er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende torsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Andorra nedlagt 5-0, hvorefter det blev 5-1 mod Northern Ireland. Senest måtte også Kroatien bøje sig i et 3-0 nederlag. Spanien formåede at vinde fire af deres seneste seks landskampe, hvor de også spillede en uafgjort og tabte en. De scorede 19 mål og lukkede seks mål ind.

Italien er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Tyrkiet, før de bankede Bosnia-Herzegovina med 1-0. Senest blev Albanien nedlagt i en 2-1 sejr. Italien præsterede flotte fire sejre i deres seks landskampe, der også gav dem to uafgjorte og nul nederlag. De smækkede syv mål i kassen, mens de indkasserede to.

Spanien – Italien: Målscorere og kort

Hold godt øje med Alvaro Morata, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten fire gange på det seneste for Spanien. For gæsterne præsterede Nicolo Barella to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Spanien – Italien: Startopstillinger

Spanien – Italien: Odds sammenligning