Netherlands mod France – Optakt, Spilfiduser, Odds

Holland forbereder sig på at møde Frankrig den kommende fredag på Leipzig Stadion. Kampen er en del af runde to i gruppespillet af EM.

Holland – Frankrig: Tips og odds

  • Holland scorede i 46 af deres seneste 48 kampe
  • 15 af Holland’s seneste 17 kampe havde over 2.5 mål
  • Holland har i vandt 6 af de seneste 8 kampe ikke indkasseret et mål
  • Holland scorede i 21 af deres seneste 23 kampe i EM
  • Holland vandt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Frankrig scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • Frankrig har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
  • 7 af Frankrig’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • Frankrig har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe i EM
  • I de seneste 3 kampe i træk Frankrig har spillet i EM, har begge hold scoret

Holland – Frankrig: H2H

Med sejre på 2-1 og 4-0 i deres seneste to opgør mod Holland ser Frankrig uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Udeholdet Frankrig rejser til kampen mod Holland med en rigtig skarp 7-1-2 historik for deres seneste indbyrdes møder.

Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Frankrig og Holland.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Holland presterte en mål i gjennomsnitt, mens Frankrig presterte 1.9 mål i snitt. Begge lag skåret fire gange ganger i disse duellene. Der var over 2.5 mål i otte af Hollands foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.6 mål i processen. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på tre mål i disse kampe.

Holland – Frankrig: Form

Holland er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende fredag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Canada nedlagt 4-0, hvorefter det blev 4-0 mod Iceland. Senest måtte også Polen bøje sig i et 1-2 nederlag. Holland viste ikke meget nåde i deres seneste seks landskampe, hvor de vandt fem, spillede nul og tabte en. De scorede 21, mens de lukkede tre ind.

Frankrig virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Luxembourg, der blev nedlagt 3-0. Herefter spillede de 0-0 mod Canada, hvorpå Østrig blev besejret 0-1. Frankrig vandt af deres seneste seks mulige landskampe, mens de spillede uafgjort to gange og led en nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.

Holland – Frankrig: Målscorere og kort

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Antoine Griezmann været på tavlen en gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen på fredag, skyldes det, at Frankrig håber, at han kan bygge på mod Holland. Sidstnævnte håber til gengæld på Georginio Wijnaldum til at videreføre den form, som har bragt ham tre mål i hans seneste seks kampe.

Holland – Frankrig: Startopstillinger

Holland – Frankrig: Odds sammenligning