Schweiz mod Tyskland – Optakt, Spilfiduser, Odds

Opgøret mellem Schweiz og Tyskland fløjtes op den kommende søndag på Frankfurt Arena. Vi er fremme ved sidste runde af EM og alt skal afgøres.

Schweiz – Tyskland: Tips og odds

  • Schweiz har ikke tabt 14 af 15 af deres seneste kampe
  • Schweiz scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • I 6 af de seneste 7 kampe Schweiz har spillet i EM, har begge hold scoret
  • I de seneste 5 Schweiz kampe i EM, har summen af mål været over 2.5
  • I de seneste 4 Schweiz kampe i EM, har summen af mål været over 3.5
  • Der er scoret imod Tyskland i 13 af de seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod Tyskland i de seneste 7 kampe i EM
  • Tyskland har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Tyskland var i vandt 4 af deres seneste 5 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Tyskland scorede i 9 af deres seneste 11 kampe

Schweiz – Tyskland: H2H

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på søndag. Tyskland vandt tre af deres foregående syv kampe, mens Schweiz vandt en sejre i syv opgør. Tyskland kan spilles til odds 1.73 hos spilselskaberne.

I de seneste syv indbyrdes opgør mellem Schweiz og Tyskland fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. Schweiz præsterede et gennemsnit på 1.56 mål, mens Tyskland snittede 2.43 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Schweizs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på to mål i disse kampe.

Schweiz – Tyskland: Form

Schweiz går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Østrig, før de nedlagde Ungarn med 1-3. Mod Skotland blev der delt i porten i en 1-1 kamp. Schweiz præsterede tre sejre af de seneste seks mulige landskampe. Af de resterede tre kampe sluttede tre uden vinder, mens de tabte nul, hvori de scorede ti og indkasserede tre mål.

Tyskland har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Greece nedlagt 2-1, hvorpå Skotland blev fejet til side med 5-1. Senest gik formen ud over Ungarn, der blev slået med 2-0. Tyskland har været fremragende i deres seneste seks landskampe, der indbragte fem sejre, en og nul. De scorede 13 mål og indkasserede tre på deres vej.

Schweiz – Tyskland: Målscorere og kort

Hold godt øje med Xherdan Shaqiri, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten fire gange på det seneste for Schweiz. For gæsterne præsterede Kai Havertz tre mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Schweiz – Tyskland: Startopstillinger

Schweiz – Tyskland: Odds sammenligning